Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Басейни спорткомплексу Міноборони у Львові відновили за 9 млн грн
Басейни спорткомплексу Міноборони у Львові відновили за 9 млн грн Версия для печати Отправить на e-mail
20.10.2013
фото: Львівський регіональний медіа-центр МО України
 У Львові після реконструкції урочисто відкрили комплекс плавальних басейнів Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони, що на вул. Клепарівській, збудований ще у 1964 році.

В урочистому відкритті взяли участь представники обласної та міської влади, військові, курсанти та школярі навчальних закладів Львова, – передає кореспондент IA ZIK.

фото: Львівський регіональний медіа-центр МО України

 Зокрема, відновлено відкритий 50-метровий басейн (реконструйований у 2011 році), басейн для стрибків у воду та водного поло розміром 25x22 м (реконструйований у 2013 році), басейн розміром 4x8 м (реконструйований у 2013 році) для навчання плаванню початківців.

Як зазначив під час урочистостей заступник голови Львівської ОДА – керівник апаратом Вадим Гураль, басейни вдалося відновити завдяки співпраці держави і приватного бізнесу.


фото: Львівський регіональний медіа-центр МО України

 Зокрема, Благодійний фонд Дмитра Бублика «Спортивна країна» виділив на реконструкцію комплексу плавальних басейнів Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України 9 млн грн, з яких 5 млн грн – у 2013 році.

Окрім того, заплановано провести ще реконструкцію 25-метрового критого басейну навчально-спортивної бази, на що потрібно 2 млн грн.

Як зазначалося під час урочистостей, з введенням в експлуатацію басейну для стрибків у воду у Львові відродиться такий популярний вид спорту, як стрибки у воду, що не розвивався понад 15 років. Також з’явиться нове місце для тренувань команд з водного поло.


фото: Львівський регіональний медіа-центр МО України

Адже у Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України тренуються вихованці дев’яти дитячо-юнацьких спортивних шкіл, школа вищої спортивної майстерності, учні загальноосвітніх шкіл та студенти вищих навчальних закладів. Проводяться заняття з плавання, сучасного п’ятиборства, тріатлону. Проходять заняття з плавання із військовослужбовцями Львівського гарнізону. Навчально-спортивна база є центром олімпійської підготовки з літніх видів спорту у Львові.


фото: Львівський регіональний медіа-центр МО України

 

Джерело - www.zik.ua

Последнее обновление ( 24.11.2013 )