Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Ватерполісти-ветерани перемогли на міжнародному турнірі у Хорватії (ФОТО)
Ватерполісти-ветерани перемогли на міжнародному турнірі у Хорватії (ФОТО) Версия для печати Отправить на e-mail
17.09.2013
veterany_croatia.jpgВатерполісти-ветерани львівського «Динамо» перемогли на міжнародному турнірі у Хорватії – меморіалі відомого ватерполіста Мате Бакаліча.
 

«Свого часу, коли ми приїжджали до Хорватії, а це більше семи років тому, Мате Бакаліч грав з нами, - каже Вголосу Ігор Зінкевич, тренер команди ветеранів львівського «Динамо». – На жаль, уже сім років його немає разом з нами, тому проводимо турнір у пам’ять про цього гравця. Окрім ветеранів «Динамо», участь у традиційних змаганнях в хорватському місті Ігране взяли словаки (місто П’єщани) та дві хорватські команди (Оміш та Макарська)».

У першому півфіналі команда «Динамо» з рахунком 4:3 перемогла Оміш, а в іншому - команда з Макарська лише у серії післяматчевих пенальті перемогла П’єщани – 4:2 (основний час 6:6, додатковий 0:0). У фіналі львів’яни з рахунком 4:3 здолали опір команди з Макарська і стали переможцями меморіалу Мате Бакаліча.

Що цікаво, усі матчі турніру відбувалися у відкритому морі (див. фото).

Львівське водно поло у Хорватії прославляли такі виконавці:  

Воротарі: Олексій Євгоров, Ярослав Стабрин
Польові гравці: Павло Давиденко, Володимир Тивонюк, Юрій Саталкін, Костянтин Булатов, Олександр Булатов, Роман Манишин, Ігор Чернишов, Володимир Масюк, Володимир Калінін. 
Тренер: Ігор Зінкевич

За словами Ігоря Зінкевича, тренера команди ветеранів «Динамо», ті, кому уже за 45,  4-5 жовтня зіграють на ще одному престижному міжнародному турнірі. Цього разу у словацькому місті П’єщани.

На фото 1: Ватерполісти-ветерани - спортивна гордість Львівщинини

На фото 2: Усі матчі відбувалися у відкритому морі

на фото 3: Чемпіонський кубок отримує капітан команди Юрій Саталкін

Последнее обновление ( 04.10.2013 )