Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Вадим Скуратов: Молодь грає – «Динамо» прогресує
Вадим Скуратов: Молодь грає – «Динамо» прогресує Версия для печати Отправить на e-mail
14.04.2012
skuratov_1.jpg

Ліідер та ветеран ватерпольного «Динамо» про останній тур у Харкові.

Відкритий чемпіонат України з водного поло поступово виходить на фінішну пряму.
Львівське ватерпольне «Динамо» за тур до завершення чемпіонату комфортно розмістилося на третьому місці. Оскільки на четвертому місці знаходиться збірна Севастополя, саме з цією командою «динамівці» розіграють бронзовий комплект нагород. А фінал плей-оф вийде прогнозованим. БМК «Харків» та маріупольський «Іллічівець» в іграх між собою визначать чемпіона України.

Граючий тренер львівського ватерпольного «Динамо», один із лідерів та ветеранів команди, Вадим Скуратов поділився враженнями від останнього туру у Харкові, на якому львів’яни обіграли збірну Севастополя (9:8), програли «Іллічівцю» (6:7), а також БМК «Харків» (5:13).

Вадиме Станіславовичу, чи задоволені побаченим у Харкові?

Так, адже ми взяли заплановані очки. Обіграли збірну Севастополя та провели хороший матч з маріупольським «Іллічівцем». Фактично увесь поєдинок ми лідирували у рахунку. Гравці виконали завдання на цей матч. Ми не пропустили жодного м’яча з контратак. Усі голи були «робочими». На жаль, у підсумку мінімально програли.

Що скажете про матчі з БМК та збірною Севастополя?

На матчі з БМК ми вийшли одразу з поїзда. Уявіть собі: з поїзда – у басейн (сміється). Ми подолали більше тисячі кілометрів, і, звісно, це не могло не позначитися на грі. У цьому матчі ми допустили ті помилки, яких уникнули у грі з «Іллічівцем». Мова йде про контратаки. Якщо команди рівні, і хтось пропускає два-три голи з контратак, ця команда програє у підсумку. У грі зі збірною Севастополя хлопці повірили самі у себе. Наші суперники хотіли нас перемогти, адже виходили одразу на третє місце. Тепер з цією командою гратимемо у плей-оф за бронзові медалі. Після останнього туру, який пройде у Дніпродзержинську, ми одразу граємо матчі плей-оф до двох перемог. Наше завдання – завершити чемпіонат на третьому місці.

Що найголовніше у матчах, що залишилися до плей-оф? Все-таки в турнірному плані вони уже нічого не вирішують.

Вони дають ігрову практику, награємо молодь. Також перша четвірка команд дає чемпіонату більше цікавих матчів. І справді, усі ігри без винятку цікаві. Наша молодь додає у цих іграх. Це визнають фахівців з інших команд. Чути це, звісно, приємно.

Загалом, ці матчі пішли молоді на користь. Остання гра з «Іллічівцем» показала, що львівське «Динамо» - зовсім інша команда, особливо тоді коли ефективно діють молоді гравці. Хочу відзначити Дмитра Алексєєва, Віталій Свіщова, Олександра Лаща та Олександра Цвіркуна. Помітно, що вони уже грають не в дитяче водно поло. Окрім молоді, за тур у Харкові хороші слова скажу про наших кандидатів у національну збірну Юрія Маметьєва та Дмитра Завадовського.

Фото: expres.ua

Богдан Пастернак

Последнее обновление ( 21.04.2012 )