Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
 
КРИМ
це УКРАЇНА
 
 
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Горяча баталія за золото.
Горяча баталія за золото. Версия для печати Отправить на e-mail
28.06.2011
  Сьогодні, 29-го червня 2011р.,  у м. Маріуполь  с\к «Нептун», пройде чергова  п’ята гра фінальної серії Чемпіонату України з водного поло серед чоловіків.

Хочеться нагадати, що, вперше за 20 років в Україні, фіналісти чемпіонату за золоті медалі гратимуть до трьох перемог. Харківчани вже у Харкові могли здобути медалі вищого гатунку, але не скористалися нагодою і програли третю  гру з рахунком 8-9 (3-4; 2-1; 2-0; 1-4), відклавши питання про Чемпіонів України до п'ятої гри. У разі поразки Харківчан буде чикати 6-та гра, яка відбудеться 30-го червня у Маріуполі. Нагадаємо, що третя гра з рахунком 14-11, де перемогу здобули «Іллічівці», була анульована. Справа у тому, що гравець команди (Маріуполь) Ратков  у четвертому періоді отримав третій фол і не міг більше приймати участь у грі. Можна уявити, що робив головний суддя гри, суддя міжнародної категорії Капінус В.  (Маріуполь) і суддівський столик (всі з Маріуполя), в обов'язки яких входило стежити за всіми подіями гри. Вони і  проігнорували  третю помилку Раткова, який продовжував грати. Здавалось, ніхто не звернув на це увагу і, тількі завдяки публікації  від 15.06.2011р. http://www.wpmariupol.com.ua Светлани Кузьминської, пресс-атташе ВК «Ильичевец», «Давайте не будем превращать спорт в балаган и игру без правил!!!».  - «Против харьковского вратаря вышли 2 игрока мариупольцев, М. Ратков (№4) и Т. Шилин (№3)». На той час шов шостий додатковий період. Це і стало головним доказом і скасування перемоги Маріупольців після поданого протеста головним тренером "БМК" Харків Безвесільним Юріем. Таким чином, рахунок 2-1 на користь «БМК» Харків і сьогодні ми станемо світками подій у боротьбі за золото.

 

В.С. Скуратов                                                                                   майстер спорту міжнародного класу.

Последнее обновление ( 01.07.2011 )