Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Скуратов: завдяки новій схемі водне поло в Україні стало цікавішим
Скуратов: завдяки новій схемі водне поло в Україні стало цікавішим Версия для печати Отправить на e-mail
15.06.2009
skuratov_press.jpgГоловний тренер національної збірної України з водного поло Вадим Скуратов вважає, що нова схема проведення чемпіонату України додала цьому виду спорту видовищності та інтриги.
“Останній тур у Дніпродзержинську вийшов напрочуд цікавим, – поділився враженнями головний тренер збірної України. – Два з трьох матчів кожного змагального дня були такими впертими, що очі від них важко було відвести. Вважаю, що це заслуга нової схеми чемпіонату, яка збільшила кількість матчів між собою для справді сильних команд”.

“Для збірної цей факт є великим позитивом, – відзначив Скуратов, – бо, наприклад, для гравців маріупольської і харківської команд, які і складають основу головної команди країни, побільшало серйозних протистоянь. Тепер вони знають, що ігри не будуть прохідними, на них не можна налаштовуватися абияк, і тому зростає майстерність ватерполістів”.

“До плей-оф заслужено потрапили чотири команди – Маріуполь, Харків, Севастополь і Львів, – прокоментував Вадим Скуратов. – Ватерпольний клуб “Київ” провалив останній тур у Дніпродзержинську, не набравши жодного очка. Я ще раніше казав, що наша команда (Скуратов, крім збірної, ще опікується ВК “Київ – авт.) – фактично аматорська. Брак фінансування, тренувальної води спричинив те, що ми грали в ослабленому складі”.

“Зараз фаворитом квартету найсильніших є команди Маріуполя і Харкова, – вважає головний тренер збірної України. – Але й матчі з іншими суперниками для них будуть не простими. Вони ж мають перевагу завдяки довшій лаві запасних, тому під кінець матчів зазвичай нарощують перевагу. Та я переконаний, що на вирішальні поєдинки сезону, які пройдуть у Севастополі з 27-го червня до 1-го липня, на серйозну боротьбу налаштуються усі команди”.
 
Віталій Павлишин
turnir.com.ua

Последнее обновление ( 06.09.2009 )