Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Тепер усе вирішиться у Дніпродзержинську
Тепер усе вирішиться у Дніпродзержинську Версия для печати Отправить на e-mail
14.04.2009

4tur2009_2.jpg В останній день маріупольського туру відкритого чемпіонату України сенсацій не відбулося, натомість, була одна неявка.

Кияни з певних причин не вийшли на гру із маріупольцями. Щоправда, навряд чи вони могли б щось протиставити явним лідерам чемпіонату. Адже «іллічівці» так і не зазнали очкових втрат.

Тепер це може статися хіба що у Дніпродзержинську. Саме там відбудуться матчі 5-го туру (з 2-го до 7-го червня), останнього перед серією плей-оф.

Саме на ці 5 матчів із кожним із суперників розраховують львів’яни, які у Маріуполі програли все, що могли. «Чогось нам не вистачає, – розповів у коментарі turnir.com.ua головний тренер львівського «Динамо» Ігор Зінкевич. – будемо розбиратися після приїзду додому. Спробуємо надолужити прогаяне у Дніпродзержинську. Нам відступати нікуди. У перших же матчах у червні – з Ки євом та Харковом – потрібно перемагати. Будемо старатися».

У понеділок львів’яни у впертій боротьбі програли тбіліським ватерполістам, і знову невдача спіткала «динамівців» наприкінці зустрічі.

А Харків був явно сильніший від Севастополя – 14:4, і, схоже, зі срібними медалями повинно бути все зрозуміло.

Віталій Павлиши
turnir.com.ua

Последнее обновление ( 16.06.2009 )