Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Обединський: нам не гарантоване легке життя
Обединський: нам не гарантоване легке життя Версия для печати Отправить на e-mail
10.04.2009
mariup_interview_obedinski.jpg Головний тренер ватерпольного “Іллічівця” (Маріуполь) Олександр Обединський, чия команда у відкритому чемпіонаті України ще не втратила жодного очка, в коментарі для turnir.com.ua визнав, що сьогоднішній матч з харків’янами (7:5) був найважчим.
“Сьогодні було справді непросто, – підкреслив Обединський. – нам протистояв срібний призер минулого чемпіонату. Харківська команда “БМК” має всі можливості для прогресу. Тому обіграти їх нелегко”.

“Я би не сказав, що 7:5 для водного поло – це невеликий рахунок, – сказав тренер маріупольської команди. – Це середній показник. Хоч у чемпіонаті України забивають і більше. Річ у тім, що сам гра була щільною і жорсткою, суперники не давали нам розгулятися, та й наші гравці не використали кілька виходів сам на сам з воротарем”.

“Те, що ми не втратили жодного очка, – ще не означає, що нам гарантоване легке життя в подальшому, – розповів Обединський. – Попереду теж будуть важкі матчі, особливо у серії плей-оф чотирьох команд, коли й визначиться чемпіон і призери цьогорічного сезону”.
 
Віталій Павлишин
turnir.com.ua
 
Последнее обновление ( 10.04.2009 )