Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow ПРЕДСТАВНИКИ СПОРТИВНОЇ ГАЛУЗІ ЛЬВІВЩИНІ ВІДЗНАЧЕНІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ
ПРЕДСТАВНИКИ СПОРТИВНОЇ ГАЛУЗІ ЛЬВІВЩИНІ ВІДЗНАЧЕНІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ Версия для печати Отправить на e-mail
25.08.2020

   kolmakov_s.jpg    За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Президент України Володимир Зеленський своїм Указом від 21 серпня 2020 року №335/2020 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України" присвоїв почесне звання "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України" Сергієві Колмакову - колишньому гравцеві львівського ватерпольного "Динамо", а нині завідувачеві Палацу спорту "Динамо" та одному з лідерів ветерансього ватерпольного руху в Україні.

   Окрім того, цим документом нагороджено орденом "За заслуги" ІІІ ступеня Вадима Височина - нині начальника центрального спортивного клубу Збройних Сил України, який велику частину свого професійного життя провів у Львові.

Олімпійська родина Львівщини щиро вітає Сергія Ігоровича та Вадима Павловича з високим державним визнанням та зичить не зупинятися на досягнутому, продовжувати натхненно працювати задля розвитку спорту в Україні! Міцного здоров'я і наснаги вам для здійснення усього задуманого
Последнее обновление ( 25.08.2020 )