Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Президенту Федерації Водного Поло України п. Кучеренко. 10.09.2019 р.
Президенту Федерації Водного Поло України п. Кучеренко. 10.09.2019 р. Версия для печати Отправить на e-mail
10.09.2019

Президенту
Федерації Водного Поло України
п. Кучеренко


Звертаються до Вас батьки та тренери юнацької команди Закарпатської ОК ДЮСШ «Динамо» .
Звертаємося до вас публічно, оскільки вже певний час прямий контакт з Вами відсутній . 

Наші діти займаються водним поло вісім років. Починаючи з 2014 року. незмінно ставали призерами і Чемпіонами України, є кандидатами в майстри спорту України .

У 2019 році четверо наших хлопців - Річард Гедєш, Крістіан Пеняк, Кирило Пишка та Владислав Боршош, вступили до словацьких університетів у м.Кошіце.

Тренер Кошицької команди першої ліги «Горнетс» - Карол Бачо, знаючи можливості наших спорсменів, запросив їх на огляд. Після успішного огляду ,наших дітей запросили до Кошицької команди "Горнетс" . Для нас , це визнання хорошого рівня, яке надає нашим спортсменам відмінну можливість продовжувати спортивний ріст у хороших умовах. Тим більше, що університети надають додаткові пільги таким спортсменам, а для нас батьків, це є додатковим доглядом за дітьми, які продовжать займатися улюбленою справою. Розуміючи , що Ужгород наразі не має команди майстрів , а Кошіце знаходиться за 90 км від нашого міста, Федерація водного поло України також мала б від цього позитивний результат, адже деякі із спортсменів є кандидатами до збірної України і будуть в хорошій спортивній формі, підвищуючи рівень своєї підготовки, беручи участь у Чемпіонаті Словаччини , не залишаючи і не покидаючи на завжди водне поло.
Але для того, щоб наші хлопці могли продовжувати тренуватись та грати в Словацькій лізі , потрібно дозвіл Федерації водного поло України , який безпосередньо надаєте ви , пане Президенте.
Ми звернулися до вас через нашого тренера та голову Федерації водного поло у Закарпатській області. Вони у свою чергу до вас у Федерацію водного поло України, звідки отримали неочікувану відповідь : ви пропонуєте, щоб ми батьки оплатили внесок у розмірі 15000 грн. за кожного спортсмена Федерації водного поло України ( хоча було би логічніше, якби ці кошти вимагало товариство "Динамо", яке на протязі восьми років фінансувало та опікувалося нашими дітьми). Ця сума є непідйомною для нас та наших дітей, оскільки вони ще не отримують жодного доходу, стипендій і не мають жодних контрактів. Звідки вони повинні взяти такі кошти?

За 2018-19 рр наші хлопці у складі юнацької збірної України брали участь в численних зборах, турнірах у рамках підготовки кваліфікаційного відбору до Чемпіонату Європи, що неабияк позначилося на їхньому навчанні та наших фінансових можливостях. Ми, батьки, змушені були вкладати кошти у додаткові заняття, аби підтягнути їх успішність . Ми витрачали кошти на підготовку та вступ в університети. При цьому вони продовжували брати участь у Чемпіонаті України та міжнародних турнірах, захищаючи честь країни, тим самим роблячи свій посильний внесок у розвиток водного поло України.

Зважачи на все вище зазначене , просимо вас , переглянути своє рішення і не вимагати від наших дітей виплати непосильного та нелогічного фінансового мита , яке може викинути їх назавжди з водного поло. Маємо надію , що ваше рішення буде виваженим і юні Закарпатські спортсмени отримають можливість навчання , спортивної кар’єри та зможуть захищати честь своєї країни. В очікуванні на швидке ваше рішення , оскільки кінцевий термін реєстрації наших дітей у Чемпіонаті Словаччини спливає 11 вересня 2019 р.
  Батьки та тренери:
  Васількин І.Е., Пеняк Оксана Петрівна,
  Кіселюк С.В., Боршош Олеся Петрівна,
  Мордвінцев Г.О., Гедеш Ілона Олександрівна,
  Пишка Василь Юрійович.

Последнее обновление ( 11.09.2019 )