Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
 
КРИМ
це УКРАЇНА
 
 
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Вперше за 20 років львівське ватерпольне «Динамо» виступить у Лізі чемпіонів
Вперше за 20 років львівське ватерпольне «Динамо» виступить у Лізі чемпіонів Версия для печати Отправить на e-mail
17.08.2018

Львівське ватерпольне «Динамо» інтенсивно готується до нового сезону. Підопічні Олексія Шведова захищатимуть титул чемпіонів України, спробують залишити у нашому місті Суперкубок і повернути сюди Кубок України. До того ж битимуться у спортивних дуелях Ліги чемпіонів.

https://zaxid.net/news/

Гравець ВК «Динамо» Орест Джура каже: «В Україні тільки один серйозний суперник. А у Лізі чемпіонів всі сильні. І це буде набагато важче, цікавіше».

У першому раунді кваліфікації жереб звів «Динамо» із командами з Італії, Франції, Грузії, Румунії і Туреччини. У наступний етап проб’ються 4 колективи із секстету. Директор ВК «Динамо» Ігор Зінкевич зазначив: «Я думаю, основна боротьба буде точитися між нами, румунами, турками і грузинами».

Новий пункт у тренувальному процесі львів’ян – заняття із борчинями під керівництвом заслуженого тренера України Андрія Пістуна. Коуч розповідає: «Робимо акцент на тому, щоб вони не боялися єдиноборств, розвивали морально-вольові якості. На першому занятті я взагалі боявся, щоб ніхто не травмувався. А зараз ватерполісти вживаються в роль. Я так думаю, може, навіть когось ще на боротьбу переманю» (сміється).

Головний тренер ВК «Динамо» Олексій Шведов говорить: «В нас виходять такі насичені продуктивні тренування. Крім того, і тренажерний зал, і кожен день ввечері підготовка на воді. Таким чином ми взяли дуже великий темп. Але так всі ставляться з розумінням до цього, бо завдання стоять високі».

Сьомого вересня підопічні Олексія Шведова стартують на Lviv open cup. А по завершенні турніру вирушать у румунський Брашов на поєдинки Ліги чемпіонів. До речі, на єврокубкові матчі хочуть підсилитися гравцем збірної Харківської області Олександром Абрамовим і гравцем «Маріуполя» Ігоря Кечеджі.

Не менше завдань у львів’ян на внутрішній арені. Ігор Зінкевич розповів: «Я думаю, що під час Кубка України ми проведемо і святкування 70-річчя команди львівського «Динамо». В цей період хотіли би запросити багатьох гравців, які роз’їхалися по всьому світу, по всіх континентах. А щоб був настрій, треба вигравати і чемпіонат, і Кубок».


Джерело: https://zaxid.net/news/
Последнее обновление ( 17.08.2018 )