Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Кубок Львова з ватерполо здобула збірна Білорусі
Кубок Львова з ватерполо здобула збірна Білорусі Версия для печати Отправить на e-mail
05.09.2017

У місті відбувся відкритий ватерпольний Кубок Львова. «Бронза» дісталася збірній України U-17. У матчі за третє місце «синьо-жовті» здолали польську «Лодзь». А у «золотій» дуелі зійшлися львівське «Динамо» та національна команда Білорусі. /https://zaxid.net/

Білоруси відкрили рахунок у поєдинку. А відновити паритет «динамівцям» вдалося лише під завісу першого періоду. Наступний відрізок гри почався для львів'ян оптимістично. Команду вивів уперед Орест Джура. Ще раз відзначився Владислав Бабаєнко. Проте білоруси відповіли аж 6 забитими м'ячами. 3:7 ‒ із таким рахунком суперники пішли на перерву.

Гравець збірної Білорусі Андрій Шоломицький зазначив: «Динамо» Львів – сильна команда. Але ми їх переплавали, вони втомилися. Завдяки цьому ми почали трохи вириватися в рахунку».

Динамівець Василь Добуш розповів: «Наші старші гравці вже трохи втомлені були. І попередня гра була не з легких. Може, десь трішки не відновилися. І тому в другому періоді пішов у нас такий спад».

У наступній чверті білоруська збірна ще більше нарощувала м'язи. Гості розписалися у воротах «Динамо» чотири рази. Однак і підопічні Олексія Шведова не дозволяли вбити інтригу в матчі. Три голи – їхня відповідь суперникам.

В останньому періоді у львів'ян відкрилося друге дихання. Цей період ‒ дзеркальне відображення попереднього. 4 голи у активі «динамівців», 3 ‒ у гостей. У підсумку Кубок Львова поїхав у Білорусь. Їхня команда взяла верх із рахунком 14:10.

Гравець «Динамо» Олександр Дядюра розповів: «Це для нас тренувальні ігри. Тому було складно з точки зору фізичної форми. Тому що за день до початку турніру ми пробігли 5 км, проплили 3 км. Тобто не скидали обертів, тренувалися в повному обсязі».

Джерело: https://zaxid.net 

Последнее обновление ( 05.09.2017 )