Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Соревнования arrow Ватерполісти збірної Харківської області ЗАХИСТИЛИ титул чемпіонів України серед чоловіків
Ватерполісти збірної Харківської області ЗАХИСТИЛИ титул чемпіонів України серед чоловіків Версия для печати Отправить на e-mail
24.06.2017
1498303448.jpgВатерполісти збірної Харківської області стали чемпіонами України серед чоловічих команд Суперліги сезону-2016/2017.

 

У фінальній серії матчів плей-офф, яка тривала до трьох перемог, харків’яни не залишили жодних шансів львівському «Динамо». Підопічні Сергія Колтачихіна та Сергія Столярова перемогли у трьох матчах поспіль, до того ж з переконливою перевагою. Спершу харків’яни здолали динамівців у двох домашніх іграх з рахунками 6:3 (1:0, 1:2, 4:0, 0:1) та 8:4 (2:2, 3:0, 1:0, 2:2), а потім тріумфували і на львівському майданчику – 5:2 (2:1, 0:1, 3:0, 0:0). Таким чином, збірна Харківської області у серії до трьох перемог встановила авторитетний рахунок 3-0 на свою користь. 

 

 

Нагадаємо, що і в сезоні 2015/2016 чемпіонами України були ватерполісти збірної Харківської області (тоді команда називалася «Слобожанець» ). Але якщо минулого сезону рахунок в серії до трьох перемог був 3:1 на користь Харкова, то цього сезону харків’яни не дали львів’янам виграти ні одного фінального матчу. 
Золотими медалями чемпіонату України сезону 2016/17 рр. були нагороджені воротарі Віталій Петров та Олексій Келеберда, а також польові гравці Микита Апостол, Кирило Наволоков, Олександр Абрамов, Вадим Євстратов, Артур Однолєтков, Владислав Орлов, Олександр Єрмаков, Микита Бажинов, Денис Гусаков, Михайло Черпак, Денис Гурцкая, Артем Саліхов.
Також двох гравців збірної Харківської області було визнано найсильнішими у вітчизняному ватерполо. Це голкіпер Віталій Петров, який став переможцем в номінації «Найкращий воротар» та Олександр Абрамов, якого визнали накращим захисником. В номінації «Найкращий нападник» перемогу отримав «динамівець» Максим Ратков – вихованець маріупольської ватерпольної школи.
 
НАЙКРАЩИЙ ГОЛКІПЕР ВІТАЛІЙ ПЕТРОВ
 
НАЙКРАЩИЙ ЗАХИСНИК ОЛЕКСАНДР АБРАМОВ
 
НАЙКРАЩИЙ НАПАДНИК МАКСИМ РАТКОВ


Підготувала Наталія Васьо
Фото Роман ПОРОДКО
Джерело: wpkh.jimdo.com
Последнее обновление ( 25.06.2017 )