Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Соревнования arrow Ватерполісти ДЮСШ-3 закріпили лідерство у юнацькій першості Львова
Ватерполісти ДЮСШ-3 закріпили лідерство у юнацькій першості Львова Версия для печати Отправить на e-mail
18.01.2017

Завершився третій тур юнацької першості Львова із вотерполо. У першому поєдинку команда КДЮСШ імені Кутенка каменя на камені не залишили від другого складу ДЮСШ 3. В іншому ж матчі зустрілися основа ДЮСШ-3 і «Євроспорт». /http://zaxid.net//

У першому періоді гравці ДЮСШ п'ять разів засмучували кіпера «Євроспорту». Натомість суперник відповів лише одним голом. Наступний період відбувся за тим самим сценарієм ― 5:1.

«Я погано стояв у захисті, тільки в кінці почав щось робити. А ще в нас фланг був пустий, тому ніхто не міг забити», ― зізнався гравець «Євроспорту» Олександр Єжов.

У передостанній чверті «євроспортівці» відчайдушно намагалися чинити опір грізному супернику і двічі забили. Але свої ворота не вберегли аж чотири рази. На ефектний фінал їх уже не вистачило. 2:0 ― результат четвертого періоду. 16:4 ― підсумок вотерпольного поєдинку.

Наставник «Євроспорту» Олексій Єгоров зазначив: «Треба більше проявляти думку у воді. Це не просто плавання від бортика до бортика. Тут треба ще й використовувати помилки суперників. І своїх гравців, які відкриваються. Треба то бачити. І тоді набагато легше грати навіть з сильнішим суперником».

Тренер переможців Володимир Іртаєв підкреслив: «Ми багато працюємо. Наприклад, після закінчення гри ми ще тренуємося хвилин 15-20. А наші противники мовчки встали і пішли. Ми ж працюємо в стилі нашої львівської команди «Динамо». І використовуємо кожну вільну хвилину».

Відтак ватерполісти ДЮСШ 3 закріпилися на вершині турнірки. Цей тур закрив перше коло юнацького чемпіонату. Друге розпочнеться 29 січня. А вже по його завершенні дві найкращі команди за системою плей-офф визначать чемпіона. Інші ж поборються за "бронзу".

Джерело: Марічка Кулачковська, http://zaxid.net/

Последнее обновление ( 18.01.2017 )