Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Журналісти з депутатами зіграли у водне поло
Журналісти з депутатами зіграли у водне поло Версия для печати Отправить на e-mail
30.05.2016
 13335819_1176914872340461_4926883417686757340_n.jpgПредставники різних ЗМІ Львова, а також депутати ЛМР від різних політичних партій зіграли у водне поло. Мета матчу – популяризація такого виду спорту, як водне поло, а також пропаганда здорового способу життя. У товариському матчі дружби з рахунком 7:3 перемогли депутати.

Що цікаво, дізнатися хто сильніший у такому виді спорту, як водне поло до басейну «Євроспорт» завітало чимало вболівальників. Трибуни басейну були заповненими вщент. Більшість присутніх підтримувала команду депутатів, натомість представники ЗМІ також не залишилися без підтримки.

Що цікаво, кожна з команд мала головного тренера. Обидві команди до офіційного матчу готували діючі чемпіони України, гравці професійного клубу «Динамо». Віталій Свіщов готував команду депутатів, а Олексій Шведов – журналістів. 

Кожен з учасників ватерпольного шоу-матчу, як і у складі журналістів, так і у складі депутатів ставив перед собою різні завдання. Хтось будь-що хотів перемогти, хтось просто взяти участь, а хтось взагалі думав про те як не піти на дно. Для арбітрів найголовнішим завданням було регулярно рахувати кількість гравців на ігровому полі.

Якщо відверто, то плавальна підготовка у гравців обох не була на високому рівні, але як для аматорів обидві команди виглядали дуже і дуже непогано. Чимало глядачів історичного матчу після гри зазначали, що були готові побачити значно слабшу гру у виконанні обох команд.

У складі команди депутатів найкраще себе проявили якраз ті депутати, які мають пряме відношення до спорту у Львові – президент футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський, а також президент гандбольного клубу «Галичанка» Роман Федишин. Зв’язка Роман Федишин – Григорій Козловський спрацювала у цьому матчі відмінно. Останній у воротах журналістів розписався аж чотири рази. Роман Федишин забив менше, щоправда виконав величезний об’єм «чорної» роботи, особливо у захисті та на воротах. З хорошої сторони себе проявили й інші депутати ЛМР – Маркіян Лопачак, Сергій Івах, Петро Адамик та Андрій Рікота. Останній не боявся топити своїх суперників, інколи грав грубо, за що отримував покарання від арбітрів. Завдання інших гравців команди депутатів було бодай на якийсь час замінити основних гравців команди. З ним успішно справилися Любомир Босаневич, Валерій Веремчук, Тарас Кльофа, Юрій Мельник та інші.

Одна з головних причин поразки команди журналістів – різний рівень гравців та нерівноцінні заміни. Лідерам команди Юрію Боруцькому з Вголосу та Василю Старецькому з ТРК «Львів» складно було увесь час протистояти лідерам суперника. Незважаючи на це, команда журналістів чинила гідний опір супернику і боролася до фінальної сирени.

Після матчу усі в один голос заявили, що водне поло – дуже складний для аматорів вид спорту. А ще складнішим від стає тоді, коли хтось обнімає тебе ззаду, а ти не відчуваєш дна під ногами… І ще цікаво те, що арбітри бачать лише 30% відсотків усієї боротьби, а все найцікавіше відбувається під водою.

Найкращими гравцями матчу стали Юрій Боруцький у команди журналістів, а також Григорій Козловський у команді депутатів. Пам’ятні кубки з рук президента федерації водного поло Львівщини Миколи Смірнова, а також президента ВК «Динамо» Олександра Свіщова отримали капітани обох команд Василь Старецький та Маркіян Лопачак.

Ватерпольний матч між журналістами та депутатами, швидше за все, лише відкриє спартакіаду для чиновників та преси. Уже прозвучали пропозиції зіграти у футбол та регбі. 

 

http://dynamolviv.com/ 

Фото Сергія Неупокоєва 

Последнее обновление ( 01.06.2016 )