Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Львівське «Динамо» готується до вирішального етапу боротьби за «золото» України
Львівське «Динамо» готується до вирішального етапу боротьби за «золото» України Версия для печати Отправить на e-mail
25.05.2016

 

Львівське «Динамо» повернулося із завершального раунду регулярної першості України з водного поло. Вперше за кілька років підопічні Ігоря Зінкевича відпустили вперед головного суперника – харківський «Слобожанець». У двох команд рівна кількість очок в активі, однак у харків’ян кращий показник перемог у протистоянні з львів’янами. /zahid.net/

Гравець ВК «Динамо» Юрій Маметьєв розповів про причини поразки від «Слобожанця» в останньому турі регулярного чемпіонату: «Не думаю, що опоненти сильніші за нас фізично. Ми поступились у тактиці, виконали не всі установки тренера, не реалізували багатьох моментів».

Від решти візаві львів’яни не залишили каменя на камені. Наставник «Динамо» зазначив: «Проблема в тому, що витратили дуже великі кошти, але значної користі з тих ігор ми не отримали. І ХПІ, і Одеса здалися ще до гри. І результати 16-2, 17-2, 18-2 говорять самі за себе».

Через півтора тижня розпочнеться серія плей-офф. За «золото» підопічні Ігоря Зінкевича боротимуться зі «Слобожанцем» до трьох перемог. Через те, що «динамівці» фінішували другими, стартові дуелі відбудуться 4 та 5 червня на їхній території. А вирішальні – у Харкові.

Марічка Думич, zahid.net  

Последнее обновление ( 25.05.2016 )