Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Соревнования arrow Мужчины arrow Ватерполісти «Динамо» - бронзові призери міжнародного турніру в Польщі
Ватерполісти «Динамо» - бронзові призери міжнародного турніру в Польщі Версия для печати Отправить на e-mail
25.04.2016
1_dynamo_24.04._2016___1.jpg Діючі чемпіони України, ватерполісти львівського «Динамо» стали бронзовими призерами міжнародного турніру у Польщі «Кубку Президента Островця-Свентокшиського».

Львівська команда, яка на турнірі представляла національну збірну України, у перших двох матчах поступилася збірній Литви (12:16) та Білорусі (7:9), зіграла внічию зі збірною Молдови (9:9) та перемогла збірну Польщі (9:7). За підсумками усіх матчів поляки стали переможцями турніру (9 очок), друге місце посіла Литва (9 очок), третє – Україна (4 очки), четверте місце – Молдова (4 очки), п’яте – Білорусь (3 очки).

«Їздили тренуватися. Наш президент Олександр Свіщов не ставив завдання перед нашою командою обов’язкового виграти турнір, - каже Ігор Зінкевич, головний тренер «Динамо». – Хлопці мали завдання відчути велике ігрове поле та зрозуміти які схеми ми маємо грати в офіційних матчах чемпіонату України. Думаю, що це команді зробити вдалося. Спочатку команда грала гірше, однак на другий та третій день турніру хлопці набрали кращу ігрову форму. В останній день ми обіграли поляків, які стали переможцями цього турніру.

В загальному враження від турніру дуже позитивні. Вважаю, таких турнірів повинно бути багато. Змагання пройшли на дуже високому рівні. Порівнюючи з минулим роком, усі команди стали на голову сильнішими. Гра та малюнок усіх команд мені сподобався. Цей турнір нам дав багато. Великий плюс у тому, що ми взяли у ньому участь. За нашу команду дебютували двоє потенційних новачків: воротар Нестор Бабський та польовий гравець Денис Демоненко. Нестор грав на турнірі мало, тому якісь висновки про його гру робити рано. Денис грав більше. Йому наразі не вистачає спортивної наглості, дещо він вигладав скованим. Втім, це ми могли передбачити, оскільки грати на такому рівні перший раз йому буде важко. Для прикладу, Орест Джура уже з нами мав кілька виїздів на турніри, тому йому тепер набагато легше. Третю та четверту гру на турнірі у Польщі він відіграв добре. Реалізація гольових моментів у нього не найкраща, але ця проблема актуальна для кожного нашого гравця.

На нашу команду усі налаштовувалися як на збірну України і на переможця минулорічного цього турніру. Звісно, приємно, що до нас було таке відношення, нас поважають. На перший матч турніру через серйозну затримку на кордоні ми затрималися на одну годину. Матч перенесли, однак наші гравці грали без розминки, з коліс – зразу у воду. Звісно, це дало про себе знати. Якби це були наші офіційні матчі, звісно б, ми б не їхали з «корабля – на бал».

Чим більше матчів ми граємо, тим більше досвіду здобувають наші гравці. Багато гравців його отримали. Побачили помилки, над якими потрібно працювати. Будемо їх аналізувати та робити висновки», - сказав Ігор Зінкевич.

Кращим гравцем львівського «Динамо» або збірної України на турнірі став нападник Сергій Грішин. З кожної команди організатори визначили по одному кращому гравцю і нагороджували їх індивідуальними призами.

http://dynamolviv.com/ 

Последнее обновление ( 30.04.2016 )