Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Замість тренування – праця в навчально-реабілітаційному центрі (ФОТО)
Замість тренування – праця в навчально-реабілітаційному центрі (ФОТО) Версия для печати Отправить на e-mail
16.04.2016
3__1.jpg

Ватерполісти львівського «Динамо» за ініціативи головного тренера клубу Ігоря Зінкевича замість тренування провели фізичні роботи на території навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Гравці та тренерський штаб «Динамо» не цуралися «чорної» фізичної роботи, а відтак замість м’яча брали до рук лопати. Чемпіони України з водного поло майстрували альтанку, садили малину та модернізовували стежку і відпочинковий майданчик.

Усі роботи проводилися під керівництвом ландшафтного дизайнера з Німеччини Герхарда Шоєрмана. Німецький волонтер, який, до слова, полюбляє приїжджати до Львова не велосипеді і уже давно допомагає навчально-реабілітаційному центру, здійснив давню мрію працівників та вихованців «Джерела» щодо впровадження нового напрямку роботи з молоддю та дітьми. Відтепер вихованці Центру матимуть змогу вчитися вирощувати городину та овочі. Німецький волонтер розробив унікальний проект, який передбачає, що рослини вирощуватимуть у спеціальних горщиках, котрі стоятимуть на підвищеннях. Завдяки такому пристосуванню, за рослинами матимуть змогу доглядати і діти на візках.

«Такі події не тільки можливість поспілкуватись з людьми з особливими можливостями, а й нагода їм чимось допомогти, – каже Віталій Свіщов, гравець ватерпольного клубу «Динамо» (Львів). – До червня постараємося приїхати знову до «Джерела» попрацювати «фізично» і тоді уже запросимо молодь з навчально-реабілітаційного центру на наші матчі плей-офф чемпіонату України, які відбудутсья у червні».

http://dynamolviv.com/

4__12.jpg  2__12.jpg

 

13_13.jpg 

 

 

 

  dsc_8542_1.jpg

 

 

 

 

 

 

16_1.jpg  9__1.jpg8_12.jpg

17_12.jpg

11__12.jpg15_15.jpg11_1.jpg

5__12.jpg

12_12.jpg

Последнее обновление ( 22.11.2017 )