Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Ватерполісти львівського «Динамо» невдоволені суддівством на чемпіонаті України
Ватерполісти львівського «Динамо» невдоволені суддівством на чемпіонаті України Версия для печати Отправить на e-mail
09.02.2016

У третьому турі чемпіонату України львівське «Динамо» вперше поступилося своїм головним конкурентам з Харкова. 

/zaxid.net/  

 

 

Переломний момент центрального поєдинку туру стався вже у другому періоді. Під час атаки львів’ян, харків’яни порушили правила щодо Юрія Бегеня.

«На мені сфолили і гравець був вилучений. Інші два гравці почали некоректну гру вже після порушення, вони почали бійку. Ця бійка спровокувала наших гравців на ще одну бійку», – згадує гравець «Динамо» Юрій Бегень.

У львів’ян не стримався Олександр Дядюра. Червона картка лідеру «Динамо» відразу ослабила гру гостей. При нічиї 1:1 у першому періоді другий завершився з рахунком 1:3 на користь харків’ян.

«Лідер нашої команди Саша Дядюра не мав права вступати в якусь бійку, в якийсь контакт – він просто підвів команду. На початку другого періоду втратили основного гравця, а потім уже, коли розкрутилося і судді втратили нитку гри, вони не знали, що вже робити, була паніка з їхньої сторони», – розповідає головний тренер львівської команди Ігор Зінкевич.

Наставник «Динамо», як і його колега з Харкова, за перипетіями суддівських рішень спостерігали з балкону. Їх обох вилучили ще на початку матчу.

«Підряд два моменти, ми чисто відібрали м’ячик і суддя дає незароблений свобідний – оце було прикро. Я дуже дивуюся. Друга хвилина. Для мене це вперше в житті, що видалили ще й на початку матчу», – згадує наставник львів’ян.

«Без тренера було грати дуже важко. Любі зміни, любі установки на грі дає тренер. Без нього було важко. Ми вже потім своїми силами з більш досвідченішими гравцями намагались щось придумати своє», – розповідає динамівець Бегень.

На цьому суддівські «розваги» не зупинились. Через кільки хвилин після бійки вилучили Віталія Свіщова з лави запасних. Згодом з цілком загадкових причин вийшов з басейну і Сергій Грішин .

«Був момент, коли Ігор Ілліч просто хотів команду витягнути з води, але ми сказали, що ми дограємо цю гру, а далі на турі в Києві, на 4-му турі у нас буде 200-відсоткова мотивація просто їх наказати», – стверджує капітан львівської команди Віктор Момот.

Окрім суддів, першій поразці в чемпіонаті сприяло і неповноцінне тренування. У Львові спортсмени готуються до ігор у маленькому басейні. А пристосуватись до великого безпосередньо перед туром «Динамо» не змогло.

«Дуже дивно повелися господарі, не дали потренуватися, я просто дивуюся. 10 хвилин, щоб ми просто потренувалися. Тобто два дні в нас просто вилетіло», – скаржиться Зінкевич.

Попри поразку 9:6 від «Слобожанця» львівські ватерполісти продовжують очолювати турнірну таблицю. А до весняного реваншу у Києві готуватимуться в Польщі. Там львівські ватерполісти проведуть спаринги з чемпіонами сусідніх Словаччини, Білорусі та Польщі.

zaxid.net/news/showNews.do?vaterpolisti_lvivskogo_dinamo_ne_vdovoleni_suddivstvom_na_chempionati_ukrayini&objectId=1382102

Последнее обновление ( 19.02.2016 )