Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
No to Racism
No to Rashyzm
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Нове життя басейну
Нове життя басейну Версия для печати Отправить на e-mail
16.11.2015

  0_1.jpg  

 13 листопада відбулося урочисте відкриття відремонтованого 25-метрового критого плавального басейну, який входить у спортивний комплекс водних видів спорту львівського СКА. Ці споруди мають багату історію, адже за п’ятдесят  років експлуатації тут вдосконалювали свою майстерність та встановлювали рекорди тисячі провідних спортсменів країни. Але час бере своє і виникла необхідність  оновлення басейну. Що й було зроблено спільними зусиллями. В урочистостях відкриття та перерізання стрічки взяли участь міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий та керівництво Міністерства оборони України.

Фоторепортаж з відкриття можна переглянути нижче.

Фото - Володимира Дубаса,Сергія Неупокоєва, Євгена Скиби

    Під час відкриття басейну міський голова Львова Андрій Садовий вручив монету Митрополита Андрея Шептицького Дмитру Бублику, меценату, за кошти якого було відновлено басейн.

З нагоди відкриття також відбулось вручення нагород та відзнак особовому складу навчально-спортивної бази літніх видів спорту від міністра молоді та спорту України, голови Львівської ОДА та Міністерства оборони України.

Довідка:

НСБ ЛВС Міністерства оборони України має державний статус бази олімпійської підготовки та унікальні навчально-тренувальні комплекси: спортивно-стрілецький комплекс, легкоатлетичний манеж з велотреком, базу сучасного п’ятиборства, стадіон, універсальну спортивну базу, комплекс плавальних басейнів (відкрити та критий), спеціалізований зал гімнастики.

Комплекс басейнів збудований ще у 1964 році. До його складу входить відкритий плавальний басейн з підігрівом на 8 доріжок, стрибкова ванна на 25 метрів з підігрівом на 8 доріжок та стрибкова вишка, а також критий басейн на 25 метрів.

На даний момент 25 метрова ванна та вишка при басейні створюють унікальний спортивний комплекс єдиний в Україні, який дозволяє проводити усі навчально-тренувальні збори збірної команди України та всеукраїнські змагання зі стрибків у воду.

 1.jpg

2.jpg

 3.jpg

4.jpg

 5_1.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

  09.jpg

9.jpg

  10.jpg

11.jpg

  12.jpg

13.jpg

14.jpg

 15.jpg

16.jpg

17.jpg

  18.jpg

  19.jpg

20.jpg

 21.jpg

22.jpg

23.jpg

  24.jpg

  25_1.jpg

   

  27.jpg

   28.jpg

  

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  30.jpg

132_1.jpg

 

dubas.jpg

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последнее обновление ( 17.11.2015 )