Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Львівські журналісти навчалися гри у водне поло
Львівські журналісти навчалися гри у водне поло Версия для печати Отправить на e-mail
07.07.2015
 presa1.jpg   
  В рамках популяризації водного поло та підготовки усіх зацікавлених сторін до престижного турніру у Львові, як «Фінал чотирьох Кубка України» (10-12 липня, басейн СКА), місцеві журналісти спробували себе у цьому, без сумніву, складному виді спорту

  trener_svishev.jpg

  dsc_9634.jpg

  pasternak.jpg

 dsc_9593.jpg

 skuratov__triska.jpg

 presa3.jpg

 

У складах обох команд з метою безпеки та налагодження ігрових командних зв’язків виступало двоє ветеранів львівського «Динамо» - Вадим Скуратов та Андрій Моцель. Якщо відверто, то без цих гравців гра виглядала б не настільки цікавою та напруженою.

Для головного арбітра матчу Олексія Єгорова матч був також складним, оскільки щохвилини йому доводилося рахувати чи усі гравці перебувають на ігровому полі…

Матч збірної журналістів Львова проти команди ТРК «Львів» завершився бойовою нічиєю з рахунком 4:4, а у серії післяматчевих пенальті перемогли телевізійники. Особливо відзначився довсвідчений Василь Старецький, який і забив вирішальний гол у серії пенальті. А найголовніше у цьому матчі було, без сумніву те, що з басейну вийшли усі (!) з особливим настроєм та емоціями.

Незважаючи на усю склданість такого виду спорту, як водне поло журналісти Львова уже звернулися до Федерації водного поло Львівщини та клубу «Динамо», аби такі ігри у басейні «Євроспорт» організовували частіше.

Фото: waterpolo.org.ua

  

presa1.jpg

Последнее обновление ( 06.08.2015 )