Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow У Львові проведуть чемпіонат області з водного поло серед юнаків
У Львові проведуть чемпіонат області з водного поло серед юнаків Версия для печати Отправить на e-mail
05.11.2014

wpdet.jpgУ листопаді та грудні у місті Лева візьме старт чемпіонат Львівщини з водного поло серед юнаків 2001-ого року народження (та молодших), а також серед 2003-ого року народження (та молодших). У кожній віковій групі за найвищі місця змагатимуться по 4-5 команд. Усі матчі відбуватимуться у трьох басейнах: «Євроспорт» (пл.. Петрушевича), «Динамо» (вул.. Вітовського) та СКА (вул.. Клепарівська).


За словами віце-президента Федерації водного поло України, президента львівського «Динамо» Олександра Свіщова, такий чемпіонат зумовлений перш за все популяризацією водного поло.

«Хочемо популяризувати такий вид спорту як водне поло, - каже Олександр Свіщов. – Окрім цього, через цей турнір наші тренери підведуть хороших гравців до вступу в училище фізичної культури. Також матчі між юнацькими командами обслуговуватимуть наші молоді арбітри. Для них це буде певний досвід, аби професійно рости у майбутньому», - сказав Олександр Свіщов.

Матчі чемпіонату двох вікових груп пройдуть за круговою системою у чотири кола. Перші з них відбудуться 30-ого листопада серед гравців 2003-ого року народження та молодших.

Попередній календар змагань:

30 листопада – матчі юнаків 2003 р.н.

7 грудня - матчі юнаків 2003 р.н.

14 грудня - матчі юнаків 2001 р.н.

21 грудня  - матчі юнаків 2001 р.н.   

Последнее обновление ( 24.11.2014 )