Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Ватеполісти ДЮСШ імені Юрія Кутенка провели перші товариські матчі
Ватеполісти ДЮСШ імені Юрія Кутенка провели перші товариські матчі Версия для печати Отправить на e-mail
04.11.2014
skyba_dity.jpgЮні ватерполісти ДЮСШ імені Юрія Кутенка (2001 р.н. та молодші) провели перші товариські матчі. Вихованці тренера Євгена Скиби почали займатися грою у водне поло лише півроку тому, однак уже зіграли перші товариські матчі з командою Ужгорода.

«Майже усі діти почали займатися грою у водне поло лише півроку тому, - каже Євген Скиба, тренер ДЮСШ імені Кутенка та відомий у минулому гравець команди майстрів «Динамо». – Чимало з них навіть не вміли добре плавати та й взагалі не знали що таке гра у водне поло. Сьогодні ми маємо уже певний прогрес.

Потренувавшись півроку, ми зіграли перші три товариські матчі з ужгородськими однолітками. На відміну від нас, вони уже тренуються кілька років і шансів їх перемогти майже не було. У такому віці практично нереально новачкам обіграти команду, яка займається цим видом спорту на кілька років більше. Хочу висловити подяку тренерам команди з Ужгорода, які не тільки нас добре прийняли, а й знову запросили до Ужгорода – цього разу не на товариські матчі, а на турнір серед дітей 2001-ого років народження та молодших».

 

Последнее обновление ( 16.01.2015 )