Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
 
КРИМ
це УКРАЇНА
 
 
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Євген Наумчик: На Євро їдемо без зборів (ВІДЕО)
Євген Наумчик: На Євро їдемо без зборів (ВІДЕО) Версия для печати Отправить на e-mail
19.08.2014

naumchik4.jpgЛічені дні залишилися до старту фінальної частини чемпіонату Європи з водного поло серед молодіжних збірних, що 24-ого серпня стартує у столиці Грузії Тбілісі. Про підготовку нашої команди, а точніше її відсутність «Вголосу» розповів  тренер нашої збірної Євген Наумчик.

 

На жаль, через брак коштів були змушені відмовитися від начально-тренувлаьних зборів перед чемпіонатом Європи, - каже Євген Наумчик. – А планували їх провести у Дніпродзержинську. Кожен гравець отримав індивідуальне завдання, яке по мірі можливості виконує на тренуваннях у себе в місті – чи то у Львові, чи то у Харкові, чи то в Одесі. Так сталося, що нам оплатили лише переліт в Грузію, а Львівське училище фізичної культури взяло на себе витрати за проживання та харчування львівських гравців. Велика вірогідність того, що гравці з Одеси та Харкова житимуть та харчуватимуться за свій рахунок. Утім, ми ні на кого не ображаємося, оскільки зараз такий час, що міністерство не може нам виділити коштів, оскільки усі гроші перейшли на рахунок кабміну. Нещодавно наші плавці їздили на чемпіонат Європи до Берліна за свій рахунок. Ситуація, звісно, не найкраща, однак нічого не вдієш. Радий, що хоч гроші знайшлися на переліт. Могло й цього не бути.  

Говорити про конкретні завдання на чемпіонаті Європи, мабуть, не варто. Як виступимо, так і буде. Склад команди визначений ще не повністю – кістяк збірної на 75 відсотків складуть ті гравці, які через рік-два будуть захищати кольори головної команди країни. Планується, що до Грузії полетить шестеро львівян, - сказав Євген Научик.

Фінальна частина чемпіонату Європи у Грузії пройде з 24-ого по 31-ше серпня. Україна потрапила у групу D, де суперниками нашої команди будуть серби, румуни та росіяни.

 

Последнее обновление ( 08.11.2014 )