Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю
Iнтерв'ю
Євген Наумчик: У збірної України є підростаюче покоління Версия для печати Отправить на e-mail
07.03.2014
naumchik4.jpgНаціональна збірна України з водного поло не змогла пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи. Наша команда розгромно поступилася збірній Іспанії у двох матчах – 5:17 та 6:25. Окрім досвідчених наших ватерполістів, честь нашої країни також захищали і гравці молодіжної збірної. Саме вони, за словами  тренера молодіжки Євгена Наумчика, отримали шанс набратися безцінного досвіду і довести свою профпридатність тренера головної команди. Враженнями від матчів плей-офф відомий львівський тренер поділився з кореспондентом Вголосу.
Последнее обновление ( 17.04.2014 )
Продолжение...
 
Валерій Завізіон: Від матчу з іспанцями враження двоякі Версия для печати Отправить на e-mail
17.02.2014
waterpolo_zbirna.jpgЧоловіча збірна України з водного поло у першому відбірному матчі до фінальної частини чемпіонату Європи поступилася збірній Іспанії. Нашій команді у Дніпродзержинську не вдалося створити сенсації. Сильніші іспанці довели свій клас та майстерність над українцями – 17:5, а відтак повторний матч на виїзді перетворився на формальність. Враженнями від першого поєдинку з кореспондентом Вголосу поділився головний тренер нашої команди Валерій Завізіон.
Последнее обновление ( 17.04.2014 )
Продолжение...
 
Вадим Скуратов: За басейн «Динамо» деяким керівникам повинно бути соромно Версия для печати Отправить на e-mail
22.12.2013
vadim_skuratov.jpgВатерполісти львівського «Динамо» успішно виступили на турі у Дніпропетровську, святкувавши дві перемоги у двох матчах. Львівська команда обіграла харківський ХПІ (12:6) та святкувала успіх у грі з діючим володарем Кубка України збірною Севастополя – 17:11.Діями чинних чемпіонів України через хворобу головного тренера Ігоря Зінкевича керував один з найдосвідченіших гравців львівської команди Вадим Скуратов. Людина-історія водного поло України у розмові з журналістом Вголосу поділився враженнями від останнього туру, проаналізував виступ команди у відкритому чемпіонаті Литви, розповів своє бачення майбутнього чемпіонату України, порівняв роботу гравця та тренера у водному поло, а також згадав славнозвісний басейн «Динамо», що на вулиці Стуса у Львові.
Последнее обновление ( 15.06.2014 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Кубок не виграли, але досвіду набралися Версия для печати Отправить на e-mail
10.12.2013
zina_waterolo.jpgВатерполісти львівського «Динамо» стали срібними призерами відкритого Кубка Литви. У місті Електренай (Литва) підопічні Ігоря Зінкевича перемогли усіх своїх суперників за винятком команда з Кишинева і вибороли підсумкове друге місце. У так званому фіналі львів’яни з рахунком 7:8 поступилися молдаванам, які у підсумку і стали володарями головного трофею змагань.
Последнее обновление ( 30.12.2013 )
Продолжение...
 
Георгій Махарадзе: Наша ціль – потрапити в четвірку Версия для печати Отправить на e-mail
11.11.2013

maharadze.jpgДля дебютантів чемпіонату України з водного поло збірної Одеси виступ на першому турі у Маріуполі був успішним. За його підсумками одеська команда опинилася на четвертому місці і будь-що бажає там закріпитися. Про це та інше розповів в інтерв’ю головний тренер команди Георгій Махарадзе.

 

Последнее обновление ( 22.12.2013 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Турнірна ситуація нагадує минулий чемпіонат Версия для печати Отправить на e-mail
02.11.2013
zinkevych_champion.jpg
 Ватерполісти львівського «Динамо» повернулися з Маріуполя, де провели матчі першого туру нового чемпіонату України. Діючі чемпіони України не можуть похвалитися вдалим виступом. Окрім двох перемог над збірною Одеси (25:8) та київським «Колосом» (17:4), львів’яни програли маріпольському «Іллічівцю» (7:8) та зіграли внічию з харківським «Слобожанцем» (8:8). Виступ команди на берегах Азовського моря Вголосу проаналізував головний тренер команди Ігор Зінкевич.
Последнее обновление ( 24.11.2013 )
Продолжение...
 
Олександр Обединський: Попрощатися з тренерським кріслом - суто моя ініціатива Версия для печати Отправить на e-mail
23.10.2013

obedynsky.jpgОписуючи та згадуючи історію багаторазового чемпіона України з водного поло маріупольського «Іллічівця», неможливо оминути ім'я Олександра Обединського. З своїм багаторічним тренером гравці маріупольської команди неодноразово були найкращими в Україні та прославляли місто на всеукраїнський та міжнародній арені. Утім, у новий ватерпольний сезон титулована команда йде з новим головним тренером. Олександр Обединський працюватиме в «Іллічівці» спортивним директором, а готуватиме команду до офіційних зустрічей багаторічний помічник Олександра Петровича Олексій Тереник. З чим пов'язані такі зміни у тренерському штабі «Іллічів», Олександр Обединський розповів в ексклюзивному інтерв'ю.

Последнее обновление ( 25.10.2013 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Ватерпольне "Динамо" зіграє на Кубку Литви Версия для печати Отправить на e-mail
02.10.2013
zinkevych_champion.jpgДіючі чемпіони України ватерполісти львівського «Динамо» розпочали підготовку до наступної першості України. Наприкінці жовтня команда Ігоря Зінкевича зіграє на першому турі у Маріуполі, після чого планує взяти участь у відкритому Кубку Литви. Про це та інше Вголосу розповів головний тренер команди Ігор Зінкевич.
Последнее обновление ( 09.10.2013 )
Продолжение...
 
Ми пам'ятаємо як це було !!! Версия для печати Отправить на e-mail
23.09.2013

  Команду Кабанова назвали “зажравшимся монстром”

f6_300.jpg18f283491d066e53d0e3cb280fb67c84_m.jpgratko_rudic_vaterpolo.jpg

Рубрика: Вспомним, как это было ...   

РОССИЙСКИЕ ВАТЕРПОЛИСТЫ ЛЕТЯТ В СИДНЕЙ ЗА ПРИЗОВЫМ МЕСТОМ

Последнее обновление ( 22.10.2013 )
Продолжение...
 
Євген Наумчик: «Кубок Карпат» буде цікавим для гравців та вболівальників Версия для печати Отправить на e-mail
18.09.2013
Генеnaumchik4.jpgральний секретар новоутвореного ватерпольного турніру «Кубок Карпат», участь у якому візьмуть команди з України, Польщі, Молдови та Словаччини, Євген Наумчик розповів основні ідеї новоутворених міжнародних змагань. 
Последнее обновление ( 07.03.2014 )
Продолжение...
 
Лукаш Яроховський: "Кубок Карпат" - чудова підготовка до офіційних матчів" Версия для печати Отправить на e-mail
09.09.2013

yarohovsky.jpg На нещодавно створеному міжнародному ватерпольному турнірі «Кубку Карпат» поляка Лукаша Яроховського обрали головним суддею змагань. Про свій візит до Львова наш гість згадуватиме довго. Окрім продуктивної зустрічі з керівниками усіх команд-учасниць майбутнього турніру, він знову відвідав одне з найулюбленіших своїх міст. У розмові з журналістом Вголосу Лукаш Яроховський не приховував задоволення від організації турніру та свого візиту до міста Лева.

Последнее обновление ( 09.10.2013 )
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 91 - 105 из 270