Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю
Iнтерв'ю
Євген Наумчик: Гру збірної Голландії ми «прочитали» Версия для печати Отправить на e-mail
19.03.2015

naumchik4.jpgЗбірна України з водного поло U-17 зіграє на перших Європейських іграх, що влітку відбудуться у столиці Азербайджану Баку. У кваліфікаційному турнірі, що відбувся у Голландії, наші хлопці зуміли вибороти друге місце, яке дозволило кваліфікуватися на престижні змагання.Головна боротьба за другу сходинку кваліфікаційного турніру розгорнулася між збірної України та господарями міні-турніру голландцями. Мінімальну і водночас доленосну перемогу у драматичному матчі зуміли вибороти синьо-жовті – 11:10.В інших матчах команда  Георгія Махарадзе та Євгена Наумчика обіграла збірні Словенії – 15:6, Білорусі – 16:4 та Португалії – 23:2. Єдиної поразки у кваліфікаційному турнірі українці зазнали від греків – 3:20. Останні, будучи фаворитами турніру, вибороли путівку до Баку з першого місця. Враженнями від ігор у Голландії поділився тренер нашої команди Євген Наумчик.

Последнее обновление ( 22.04.2015 )
Продолжение...
 
Валерій Завізіон: У провалі на Євро не обійшлося без політики Версия для печати Отправить на e-mail
12.02.2015
team_ukraine_2015.jpgВатерполісти національної збірної України провалили перший тур відбору на чемпіонат Європи, програвши усі матчі у своїй групі. Команда Валерія Завізіона несподівано програла Ізраїлю (9:12), після чого була слабшою за Росію (3:16) і Польщу (8:12). Про причини такого результату кореспонденту Вголосу розповів головний тренер «синьо-жовтих» Валерій Завізіон.
Последнее обновление ( 22.04.2015 )
Продолжение...
 
Валерій Завізіон: Якщо буде вказівка не вийти на гру з росіянами, ми її виконаємо Версия для печати Отправить на e-mail
30.01.2015

zavizion.jpg Збірна України з водного поло вирушила на навчально-тренувальний збір до Словаччини, звідки візьме курс на Польщу, де зіграє три кваліфікаційні матчі першого туру відбору до фінальної частини чемпіонату Європи. Нагадаємо, суперниками нашої команди будуть збірні Польщі, Ізраїлю та Росії. Про збори у Новаках, а також відповідальні ігри в Гожові Велькопольському, зокрема про матч зі збірною Росії, розповів головний тренер національної збірної України Валерій Завізіон.

Последнее обновление ( 09.02.2015 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Поразка у фіналі «Кубка Карпат» піде на користь Версия для печати Отправить на e-mail
26.11.2014
zinkevych_champion.jpgДіючі чемпіони України та володарі національного Кубка ватерполісти львівського «Динамо» стали срібними призерами престижного міжнародного турніру «Кубку Карпат». Головний трофей новоутвореного турніру дістався словакам, а бронзовий Кубок поїхав до Польщі. На останньому четвертому місці опинилася збірна Молдови.
Последнее обновление ( 09.02.2015 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: У новому чемпіонаті без конкуренції не залишимося Версия для печати Отправить на e-mail
17.10.2014
zinkevych_champion.jpgГоловний тренер львівського «Динамо», діючих чемпіонів України та володарів національного Кубка з водного поло, розповів "Вголосу" про майбутній чемпіонат України, а також про те, хто зможе скласти конкуренцію «Динамо» у боротьбі за золоті медалі. 
Последнее обновление ( 08.11.2014 )
Продолжение...
 
Євген Наумчик: У грі з росіянами ворожнечі не було Версия для печати Отправить на e-mail
08.09.2014
naumchik4.jpg Молодіжна збірна України з водного поло завершила свої виступи на чемпіонаті Європи у Грузії. Команда Євгена Наумчика посіла підсумкове 14-те місце серед 16-ти команд-учасниць. Кістяк нашої команди склали гравці львівського «Динамо» - діючого чемпіона країни на володаря національного Кубка. Незважаючи на невтішне місце внизу підсумкової турнірної таблиці, головний тренер команди Євген Наумчик бачить цьому відповідні причини і відзначає певний прогрес команди, яка у недалекому майбутньому буде уже національною, а не молодіжною.
Последнее обновление ( 08.11.2014 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: З наступного сезону відмовимося від легіонерів Версия для печати Отправить на e-mail
16.07.2014

zinkevych_kubok1.jpgЛьвівська ватерпольна команда майстрів “Динамо” другий сезон поспіль стала чемпіоном України. Завдяки чому перемагають хлопці, які тренуються у маленькому нестандартному басейні? Як це — бути ватерполістом і чемпіоном країни у безводному місті? Як у часи тотальної спортивної професіоналізації утримувати любительську команду? Про це та інше читачам “ВЗ” розповів головний керманич “динамівців” Ігор Зінкевич.

 

Последнее обновление ( 08.11.2014 )
Продолжение...
 
Георгій Махарадзе: У чемпіонаті зіграли завдяки підтримці нашого ректора Версия для печати Отправить на e-mail
11.07.2014

maharadze2.jpgВатерполісти одеської Одеської національної морської академії у дебютному для себе сезоні посіла четверте місце у найсильнішому українському чемпіонаті. Головний тренер команди Георгій Махарадзе такий результат як для дебюту своєї команди вважає успішним. Про це тренер одеситів розповів у коментарі сайту waterpolo.org.ua.

 

Последнее обновление ( 25.07.2014 )
Продолжение...
 
Недооценили соперника Версия для печати Отправить на e-mail
11.07.2014
  mariupol.jpg У нашей команды был шанс завоевать «золото». Даже после того, как в предпоследнем туре в Харькове она, проиграв своему главному конкуренту - львовскому «Динамо», пропустила его на первую строчку турнирной таблицы. Однако для этого нужно было совершить почти невозможное - выиграть у львовской команды на ее территории, причем с разницей не менее чем в пять мячей!
Последнее обновление ( 25.07.2014 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: До золотих медалей перешкод було чимало Версия для печати Отправить на e-mail
07.07.2014

zinkevych_champion.jpgВатерполісти львівського «Динамо» минулими вихідними вдруге поспіль і втретє в історії клубу стали володарями золотих медалей чемпіонату України. Однак особливої ейфорії з цього приводу у керманича «динамівців», заслуженого тренера України Ігоря Зінкевича під час розмови з кореспондентом «СПОРТИВКИ», що відбулася одразу по завершенні церемонії нагородження, не відчувалося. 

Последнее обновление ( 25.07.2014 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Результат здобули з поганою грою Версия для печати Отправить на e-mail
21.05.2014
zinkevych_kubok1.jpgВатерполісти львівського «Динамо» успішно виступити на з’їзному четвертому турі в Одесі. Команда Ігоря Зінкевича набрала 12 очок з 12-ти можливих. Обігравши головного суперника у боротьбі за чемпіонство маріупольський «Іллічівець», львів’яни до максимуму загострили чемпіонську інтригу у чемпіонаті. Про виступ львівської команди в Одесі «Вголосу» розповів головний тренер «Динамо» Ігор Зінкевич.
Последнее обновление ( 25.06.2014 )
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 76 - 90 из 270