Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
No to Racism
No to Rashyzm
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю
Iнтерв'ю
Тренер ВК «Динамо» Олексій Шведов: Гравці і тренери не винні, що судді не знають правил Версия для печати Отправить на e-mail
13.02.2017
273892293.jpgВ українському ватерполо упродовж останніх сезонів боротьба за національні титули зводиться виключно до протистояння львівського «Динамо» і харківського «Слобожанця». І хоча в минулому сезоні харків’яни виграли «золото» чемпіонату України, все ж частіше в очних поєдинках перемагають галичани. От і в центральному матчі другого туру Вищої ліги сезону-2016/2017, який кілька днів тому завершився у Маріуполі, динамівці здобули перемогу з рахунком 5:4. Тож звісно, головною темою у розмові прес-служби клубу з наставником «Динамо» Олексієм Шведовим були перипетії саме цієї зустрічі, тим паче, що подій у ній для обговорення було більше, ніж достатньо, пише dynamolviv.com. 
Последнее обновление ( 13.02.2017 )
Продолжение...
 
Віктор Момот: «Я щасливий, бо дивлюся на життя оптимістично» Версия для печати Отправить на e-mail
12.02.2017
img_10576536587432.jpegЧому хлопцям і дівчатам варто вибрати саме водне поло? Які риси характеру тренера найбільш важливі при роботі з дітьми? Та яким є життя успішного ватерполіста на суші, розповідає знаний львівський гравець, в минулому багаторічний капітан львівського «Динамо», а нині ще й тренер юнацьких команд ДЮСШ-3 і Львівського училища фізичної культури Віктор Момот, якому минулого вівторка виповнилося 39 років.
Последнее обновление ( 12.02.2017 )
Продолжение...
 
Претендуем на бронзу Версия для печати Отправить на e-mail
07.02.2017
Последнее обновление ( 01.03.2017 )
 
Віктор Момот: З задоволенням тренуватиму дітей, а власну кар’єру незабаром завершу Версия для печати Отправить на e-mail
23.06.2016
13315259_1057582054279483_7833509994690459464_n.jpg Ватерполісти львівського «Динамо» у цьому сезоні не змогли підтримати чемпіонський статус. Команда Ігоря Зінкевича у серії плей-офф до трьох перемог з рахунком 1:3 поступилася першим місцем головному супернику у національному чемпіонаті харківському «Слобожанцю». Що цікаво, коли вирішальні матчі чемпіонату України відбувалися у відкритому басейні СКА паралельно з іграми плей-офф у стрибковому басейні СКА відбувалися матчі чемпіонату України серед дітей 2002 та 2004 років народження та молодших. Для багаторічного гравця «Динамо» і водночас капітана команди Віктора Момота ці матчі були не менш відповідальними, оскільки у них місця на п’єдесталі пошани виборювали його вихованці. Про фінальні матчі чемпіонату України, а також про дитячі змагання, перспективи юних ватерполістів та багато чого іншого Віктор Момот розповів в інтерв’ю.

Вікторе, чому на твою думку, команді не вдалося перемогти «Слобожанець» у фіналі плей-офф?

Мабуть, склад у «Слобожанця» у цьому сезоні був дещо рівнішим, аніж у нас. Це і стало однією з причин нашої поразки. Хто б що не казав, але у нас є певний провал між ветеранами та молодими гравцями. Таких гравців, як Дмитро Федоришин, Олександр Цвіркун, Гліб Шульженко та Дмитро Алексєєв нам забракло. Через різні причини вони пішли з команди. Також однією з причин нашого виступу стали не регулярні тренування гравців нашої команди. Усі дійшли висновку, що з тренувань, на яких присутні 5-6 чоловік, добра не буде. Звісно, ми могли виграти тим складом, що у нас був, однак переміг «Слобожанець» і, мабуть, це справедливіше. Харків’яни більше за нас готувалися до вирішальних матчів, більше хотіли виграти фінал. 

Последнее обновление ( 23.06.2016 )
Продолжение...
 
Спортивный интерес 2016 05 11 Версия для печати Отправить на e-mail
12.05.2016

 

-- Водное поло. Итоги турнира памяти Алексея Баркалова. Александр Ставертий, Александр Надеждин, Александр Бакшенев

По ссылке -- с нужного места / Александр Григоров

Последнее обновление ( 01.03.2017 )
 
ОТБ Спортнеделя 14.03.2016 Версия для печати Отправить на e-mail
18.03.2016

ОТБ Спортнеделя 14.03.2016

"Слобожанець" Харків, інтерв'ю за підсумками 4-го туру чемпіонату України з водного поло 2015/2016, який проходив 03-06.03.2016 року в Києві (Сергій Столяров) 

ОТБ-Спорт

Последнее обновление ( 18.01.2017 )
Продолжение...
 
Удастся ли нам восстановить водное поло в Закарпатье? Версия для печати Отправить на e-mail
22.02.2016

fill.jpg Ужгород в прошлом веке считался одним из центров в Украине.

Однако в конце 90-х годов из-за закрытия ряда бассейнов Ватерпольный секции постепенно прекратили существование, о былой славе закарпатского водного поло напоминала лишь команда ветеранов нашего областного центра, которая создала клуб «Европа-98».

Только в 2012-м после ремонта бассейна УжНУ в спорткомплексе «Буревестник» водное поло начало возрождаться. Весомую роль в этом сыграл известный в прошлом титулованный ватерполист, а ныне старший тренер областного отделения ФСО «Динамо» Исрафил Василькин. Именно благодаря предложению и убеждению председателя областной Федерации водных видов спорта Роберта Левицкого Исрафил Энверович вернулся в Ужгород из России, где работал тренером в Сочи.

Исрафил Энверович, знаю, что за короткий период работы в Ужгороде вам удалось достичь значительных успехов. Как сумели добиться этого?

- В 2012-м создали секцию по водному поло, набрали группы детей. А уже через два года на первом же чемпионате Украины наша команда завоевала серебряные награды. В сезоне 2015 года также стали серебряными призерами среди детей 2003 года рождения, уступив чемпионство Харькову лишь по разнице забитых и пропущенных голов. Несмотря на то, что уровень чемпионата в Украине не на самом высоком уровне, тем не менее, это весомый успех. Также в прошлом году наши детские команды провели международные товарищеские поединки со сверстниками словацких Кошиц, румынского Орадя - в обоих уверенно одолели своих оппонентов. К слову, эти коллективы в Румынии и Словакии готовят ватерполистов для своих сборных. Юные закарпатцы провели спарринг и с венгерской командой г. Ниредьгазы, где также переиграли своих оппонентов. Такого результата удалось достичь благодаря настойчивой системной работе. В течение этих двух лет мы работали без выходных и отпусков. Летом - тренировались на карьере, а с осени до конца весны в бассейне спорткомплекса «Буревестника». В этом же сезоне нацеливаемся на борьбу за чемпионский титул.

Последнее обновление ( 22.02.2016 )
Продолжение...
 
Юрій Маметьєв: Турнір у Лодзі був дуже корисним Версия для печати Отправить на e-mail
19.02.2016

000.jpgБагаторічний гравець львівського «Динамо», один з лідерів діючих чемпіонів України Юрій Маметьєв розповів про перемогу «динамівців» на міжнародному турнірі в Лодзі (Польща), а також про причини не зовсім вдалого виступу львівської команди на останньому турі чемпіонату України в Одесі.

Юрію, чи було першочергове завдання виграти міжнародний турнір у Польщі? Які завдання ставили президент Олександр Свіщов та головний тренер Ігор Зінкевич?

Ні президент, ні тренер не ставили першочергового завдання виграти турнір. Було завдання потренуватися. Ми мали можливість це зробити у великому басейні, а, як відомо, для нас це рідкість. Хотіли награти певні комбінації, відпрацювати певні ігрові зв’язки у нападі та захисті, спробувати певні тактичні схеми. Думаю, нам це вдалося. А перемогти на турнірі хотіла кожна з команд. Повірте, програвати не хочеться навіть на тренуванні, коли матч абсолютно нічого не вирішує.

Последнее обновление ( 21.02.2016 )
Продолжение...
 
Тренер ВК «Динамо» Ігор Зінкевич: Нехай ми й програли, але головне, у нас є Команда Версия для печати Отправить на e-mail
15.02.2016

12717541_991917477512608_4942913348152764351_n.jpg

У центральній грі третього туру поточного Чемпіонату України, що відбувся в Одесі, ватерполісти львівського «Динамо», чинні володарі титулу, поступившись харківському «Слобожанцю», головному конкуренту в боротьбі за «золото», зазнали першої поразки в сезоні.

Після гри було дуже багато розмов про суддівство, яке в значній мірі стало причиною невдачі підопічних Ігоря Зінкевича (на фото). Втім, сам керманич динамівців некваліфіковану роботу арбітрів вважає лише одним і то далеко не найважливішим чинником поразки своєї команди. То що ж насправді стало причиною одеського «ляпу» динамівців у грі з принциповим суперником? На це питання і не тільки Ігор Ілліч відповів у розмові з кореспондентом IA ZIK.

– Я відношуся до тих людей, які причину будь-якої своєї невдачі перш за все шукають у собі самому. Так і в грі із «Слобожанцем». Можливо, для когось буде звучати дивним те що я скажу, але я насправді, незважаючи на поразку, залишився задоволеним грою. Коли б подібних матчів у нашому чемпіонаті було якомога більше, то впевнений, популярність водного поло в Україні зросла б в рази. Поєдинок в Одесі вийшов дуже непростим для обох команд, але головне, він був цікавим і видовищним для глядачів. Та він міг бути ще кращим, але цьому завадили судді.

Последнее обновление ( 18.02.2016 )
Продолжение...
 
Ватерполісти львівського «Динамо» невдоволені суддівством на чемпіонаті України Версия для печати Отправить на e-mail
09.02.2016

У третьому турі чемпіонату України львівське «Динамо» вперше поступилося своїм головним конкурентам з Харкова. 

/zaxid.net/  

 

 

Последнее обновление ( 19.02.2016 )
Продолжение...
 
Водне поло: Головні тренери «Динамо» та «Слобожанця» розкритикували арбітрів Версия для печати Отправить на e-mail
09.02.2016

 soccer-referee.jpegГоловні тренери найсильніших ватерпольних клубів України львівського «Динамо» та харківського «Слобожанця» Ігор Зінкевич та Сергій Колточихін відповідно розкритикували роботу арбітрів після завершення центрального матчу 3 туру в Одесі. Нагадаємо, вперше у цьому чемпіонаті гравці «Слобожанця» обіграли «Динамо» з рахунком 9:6.


 

Последнее обновление ( 19.02.2016 )
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 46 - 60 из 270