Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю
Iнтерв'ю
Чому анулювали результат гри "ДНУ" Дніпропетровськ - "Колос" Київська обл. ?! Версия для печати Отправить на e-mail
16.12.2012
        Гра між командами "ДНУ" Дніпропетровськ та "Колос" Київська обл. завершилась перемогою дніпропетровців з рахунком 8:7. Але..... Гра була зіпсована неякісним суддівством (Гончаренко А., Жолудєв С.). Гончаренко А. не зарахувала очевидний гол забитий киянами, а Жолудєв С. неправомірно призначив "технічнй" пенальті у ворота дніпропетровців. Ці та деякі інші помилки суддів звичайно вплинули на кінцевий результат гри. Кияни подали протест, який було задоволено і результат гри анульовано. А це вже груба помилка та прояв некомпетентності комісара змагань Євтушка О., та головного судді Висотіна В. Треба добре знати закони водного поло, бо на неякісне суддівство протести не подаються. Можна покарати суддів, відсторонити від суддівства, накласти штраф (тренерів штрафують за недостойну поведінку і це правильно, так само і судді повинні відповідати за свої дії, включаючи головного суддю та комісара). А тепер, після кожної гри посиплються протести, бо завжди будуть незадоволені. Це позиція всіх тренерів, які перебували в Дніпродзержинську на турі. Так що думайте Пане комісаре та вивчайте правила та регламент.
Последнее обновление ( 11.02.2013 )
 
Їм не було рівних Версия для печати Отправить на e-mail
29.11.2012
Їм не було рівних

Ватерполісти-ветерани львівського «Динамо» вдруге виграли міжнародний турнір у Братіславі.

Готуючись до ветеранського чемпіонату Європи, що у червні пройде в Будапешті, ватерполісти-ветерани львівського «Динамо» успішно зіграли на міжнародному престижному турнірі у Братіславі. 

Последнее обновление ( 13.12.2012 )
Продолжение...
 
«Мы надеемся, что наше будущее будет таким же успешным, как и прошлое» Версия для печати Отправить на e-mail
24.11.2012
   Александр Сидоренко: «Мы надеемся, что наше будущее будет таким же успешным, как и прошлое»!
Последнее обновление ( 03.12.2012 )
Продолжение...
 
"У харьковских ватерполистов до сих пор нет собственной базы для тренировок" Версия для печати Отправить на e-mail
17.11.2012
     "У харьковских ватерполистов до сих пор нет собственной базы для тренировок", - заявил "SQ" президент Харьковской областной федерации водного поло Михаил Есауленко. По его словам, команда водного поло "Слобожанец" (бывшая "БМК") продолжает выступать в чемпионате Украины без спонсора, за счет средств областной федерации и спортивного комитета Украины. "Сегодня команда, которая имеет большую историю и в течение многих лет успешно представляет Харьков в спортивном мире, оказалась на грани развала. Кроме того, под угрозой закрытия оказалась женская команда "Харьковчанка", спортсменки которой неоднократно выступали в европейских турнирах", - отметил Есауленко.
Последнее обновление ( 13.12.2012 )
Продолжение...
 
Георгій Махарадзе: В Одесі водне поло нікому не цікаве Версия для печати Отправить на e-mail
15.11.2012
 maharadze2.jpg    Хоч і в чемпіонаті України з водного поло грає дев’ять команд, однак цей показник кількості учасників не є максимальним. Ще перед першим туром у Дніпродзержинську було багато чуток і розмов про те, що нібито команда з Одеси нарешті візьме довгоочікуваний старт у національній першості. Команда Георгія Махарадзе могла б стати десятою командою у чемпіонаті і не на жарт закрутити інтригу у середині та внизу турнірної таблиці. Утім, ватерпольні надії одеситів відклалися як мінімум до нового сезону. Про це та інше – в ексклюзивному інтерв’ю з головним тренером команди Георгієм Махарадзе.
Последнее обновление ( 13.12.2012 )
Продолжение...
 
Вадим Скуратов: "УФК "Динамо-2" - хороша перспектива для першої команди Версия для печати Отправить на e-mail
11.11.2012
skuratov.jpg   У новому чемпіонаті України з водного поло дебютувала львівська команда «УФК-Динамо-2». Молоді ватерполісти повинні пронюхати пороху на новому для себе рівні та в майбутньому підсилити першу команду міста.
Последнее обновление ( 29.11.2012 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Плануємо зробити свою міжнародну лігу Версия для печати Отправить на e-mail
09.11.2012
Ігор Зінкевич: Плануємо зробити свою міжнародну лігу

Головний тренер ватерпольного «Динамо» Ігор Зінкевич розповів про баталії першого туру у Дніпродзержинську, а також про новий міжнародний ватерпольний турнір, який наразі лише у планах.

Ігоре Іллічу, підбийте підсумки першого туру, за підсумками якого ви посідаєте друге місце в турнірній таблиці.
Задоволений командою в тих матчах, в яких ми виграли. Винятком буде лише гра з «УФК «Динамо-2», на яку деякі гравці моєї команди вийшли з недооцінкою суперника. Загалом, для нас було головне відчути «велику» воду, оскільки тренуємося у Львові в маленькому басейні.

Последнее обновление ( 13.12.2012 )
Продолжение...
 
Ватерполісти «Динамо» мінімально програли маріупольському «Іллічівцю» Версия для печати Отправить на e-mail
04.11.2012

dneprodzerzhinsk_1.jpgУ Дніпродзержинську, де сьогодні, 4 листопада, завершиться перший тур чемпіонату України з водного поло сезону 2012/2013, вчора, 3 листопада, відбувся матч грандів українського ватерполо – маріупольського «Іллічівця» та львівського «Динамо».

Нагадаємо, що до очної зустрічі між собою приазовці і галичани здобули по три впевнені перемоги. Гра між головними претендентами на титул видалася напрочуд цікавою та безкомпромісною. Перший період закінчився внічию – 3:3. У другій вісьмихвилинці (саме стільки триває кожен з чотирьох періодів) краще гра далася маріупольцям, які знову закинули три м’ячі, а в свої ворота пропустили лише один. Тож після половини ігрового часу – 6:4 на користь «Іллічівця».

Последнее обновление ( 30.11.2012 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: У чемпіонаті вперше зіграємо двома командами Версия для печати Отправить на e-mail
31.10.2012
Ігор Зінкевич: У чемпіонаті вперше зіграємо двома командами

Завтра, 1 листопада, у Дніпродзержинську стартує новий ватерпольний чемпіонат України.

Нещодавні тріумфатори Кубка України львівські «динамівці» на перший тур вирушили у хорошому настрої. Ейфорія від солодкої перемоги у національному Кубку у гравців, як і в тренерського штабу, ще присутня.

Последнее обновление ( 10.11.2012 )
Продолжение...
 
Конгрес LEN Лісабон (Португалія) 29-30 вересня Версия для печати Отправить на e-mail
04.10.2012
logolen.gif   У місті Лісабон (Португалія) 29-30 вересня проходив конгрес LEN. Як стало відомо нашому сайту, на цьому конгресі був запропонований і втілений у життя новий регламент до кваліфікаційних відбіркових ігор чемпіонату  Європи, який пройде у м.Будапешт (Угорщина) у 2014 р.
Последнее обновление ( 10.11.2012 )
Продолжение...
 
"Боротимемось за чемпіонство" - головний тренер "Динамо" Версия для печати Отправить на e-mail
30.09.2012
zinkevych Розмова з Ігорем Зінкевичем, головним тренером ватерпольного клубу «Динамо» (Львів)
Последнее обновление ( 10.11.2012 )
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 136 - 150 из 270