Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю
Iнтерв'ю
«Ильичевец» сохраняет лидерство! Версия для печати Отправить на e-mail
12.03.2013
 В харьковском бассейне Национального технического университета прошли игры третьего тура Открытого чемпионата Украины по водному поло среди команд, занимающих первые четыре строчки турнирной таблицы. В четверке лидеров – мариупольский «Ильичевец», харьковский «Слобожанец», львовское «Динамо» и сборная Севастополя.
Последнее обновление ( 28.03.2013 )
Продолжение...
 
«УФК-Динамо-2» готується до матчів у Дніпропетровську (ВІДЕО) Версия для печати Отправить на e-mail
12.03.2013
Image  Друга львівська ватерпольна команда «УФК-Динамо-2» активно готується до матчів у Дніпропетровську за 5-9 місця, що пройдуть з 14 по 18 березня. Журналісти «Спортпанорами» завітали на тренування до юних «динамівців». Усе найцікавіше - на відео.
Последнее обновление ( 03.04.2013 )
Продолжение...
 
Харківські матчі «динамівців» очима «Спортпанорами» (ВІДЕО) Версия для печати Отправить на e-mail
05.03.2013

dynamo_lviv.jpg  Ватерполісти львівського «Динамо» успішно виступили у Харкові, де пройшли матчі 3-ого туру чемпіонату України. Команда Ігоря Зінкевича набрала сім з дев’яти можливих очок і скоротила відстань в турнірній таблиці від головного конкурента у боротьбі за золоті медалі – маріупольського «Іллічівця». Багаторазового чемпіона України львів’яни обіграли з рахунком 6:5, однак незаплановано втратили два очки у матчі з харківським «Слобожанцем» - 7:7. Проблем з четвертою командою чемпіонату збірною Севастополя у львів’ян не виникло – 18:4.


Последнее обновление ( 03.04.2013 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Сильна сторона «Іллічівця» - зіграність складу Версия для печати Отправить на e-mail
19.02.2013
dsc_6658.jpg

   З 20 по 22 лютого у Харкові пройдуть матчі 3-ого туру відкритого чемпіонату України з водного поло. Окрасою туру стане матч лідерів чемпіонату маріупольського «Іллічівця» та львівського «Динамо». Головний тренер галичан Ігор Зінкевич розповів про підготовку своєї команди до відповідальних матчів в турі.

 

Последнее обновление ( 25.02.2013 )
Продолжение...
 
Львівські юні ватерполісти – найсильніші в Україні (ВІДЕО) Версия для печати Отправить на e-mail
12.02.2013

akvapark325.jpg У Львові з’явилися нові чемпіони України з водного поло. Наприкінці минулого року відразу дві юнацьких команди здобули звання найсильніших у нашій державі.

Водне поло у нашому місті нарешті запрацювало ефективно. А ще декілька років тому, про такий вид спорту львівські дітлахи могли лише мріяти. Існувала одна проте вагома проблема, відсутність басейнів. Після того як у Львові вони таки почали з’являтися у дитячих тренерів продовжилося спортивне життя. Розуміючи що 2012 рік для юнаків став найуспішнішим за часів незалежності, дитячі тренери та самі юні ватерполісти працюють з подвійною енергією.

Последнее обновление ( 19.02.2013 )
Продолжение...
 
Юрій Маметьєв: У Харків їдемо за трьома перемогами Версия для печати Отправить на e-mail
04.02.2013

  mametev.jpg З 20 по 22 лютого львівське ватерпольне «Динамо» зіграє чергові матчі в чемпіонаті України. Команді Ігоря Зінкевича у Харкові доведеться помірятися силами з харківським «Слобожанцем», збірною Севастополя та маріупольським «Іллічівцем». Матч з багаторазовим чемпіоном України привертає особливу увагу, адже саме з цією командою «динамівці» змагаються за золоті медалі. Захисник львівського «Динамо» Юрій Маметьєв перед туром у Харкові охоче поспілкувався з кореспондентом waterpolo.org.ua.

Последнее обновление ( 19.02.2013 )
Продолжение...
 
Рішення конкурсної комісії Версия для печати Отправить на e-mail
27.01.2013

Конкурсна комісія державної служби молоді та спорту України ухвалила рішення укласти контракти з:
-  Слюсаренком Миколою Віталійовичем (посада - головний тренер жіночої національної збірної команди України)
-  Завізіоном Валерієм Михайловичем (посада - головний тренер чоловічої національної збірної команди України).
  Побажаємо творчих успіхів призначеним тренерам та будемо надіятись на вдалі виступи наших національних збірних в змаганнях чемпіонату Європи 2013-2014 років.

P.S. Що стосується пана Завізіона, на жаль, перемогло телефонне право, а не здоровий глузд.   

Последнее обновление ( 26.02.2013 )
 
Вадим Скуратов: Команди ростуть, а судді деградують Версия для печати Отправить на e-mail
21.01.2013

vadim_skuratov.jpg  Минулий рік для львівського водного поло був успішним. Своїми результатами потішили діти, юнаки, дорослі та ветерани. Підсумки року підбив Вадим Скуратов – капітан команди майстрів, лідер команди ветеранів та тренер новоутвореної команди «УФК-Динамо-2». Вадим Станіславович не оминув увагою дебют другої львівської команди у чемпіонаті України, а також підкреслив низький рівень суддівства у ньому.

Вадиме Станіславовичу, вітаємо з новорічно-різдвяними святами. Підбийте підсумки славних подій львівського водного поло у минулому році.

Дякую. Зізнаюся, під час своєї кар’єри уже часами переставав мріями про те, щоб виграти якісь змагання у Львові. Багато років у місті Лева не було змагань такого рівня, і команда за останні роки нічого не вигравала, однак традиційно потрапляла в трійку кращих команд чемпіонату. Перемога у кубку України радісна та історична.

 

Последнее обновление ( 11.02.2013 )
Продолжение...
 
Хто очолить ватерпольну збірну? Версия для печати Отправить на e-mail
17.01.2013
  Як повідомляв наш сайт, у матеріалі "Увага! Конкурс! Чи знову конкурс без  конкурсу?", підвищений інтерес ватерпольної громадськості України викликає конкурс на посаду головного тренера чоловічої національної збірної команди України. Конкурсна комісія Держмолодьспорту України 16 січня 2013-ого року провела цей конкурс. Своє рішення щодо призначення головного тренера чоловічої збірної України конкурсна комісія обіцяла оприлюднити через п'ять днів. Цікаво, що переможе: здоровий глузд чи телефонне право?..
Последнее обновление ( 11.02.2013 )
 
Увага! Конкурс! Чи знову конкурс без конкурсу? Версия для печати Отправить на e-mail
07.01.2013

skuratov_1.jpg    Написати цю статтю мене спонукала та обставина, що у цьому році чоловіча  національна збірна команда України проведе дуже важливі вирішальні ігри в рамках чемпіонату Європи 2013-2014 років.

  Віддавши водному поло все своє свідоме життя, будучи головним тренером збірної України у 2007-2011 роках  і досі залишаючись у "строю", не можу залишатися осторонь цієї теми, так як знаю її  досконало, як кажуть з середини.

Последнее обновление ( 11.02.2013 )
Продолжение...
 
Олександр Свіщов: «Можливо, «Динамо» гратиме у єврокубках» Версия для печати Отправить на e-mail
02.01.2013
svichov.jpg     Високі результати ватерпольного «Динамо» важко уявити без Олександра Свіщова. Допомога відомого мецената львівським ватерполістам у минулому році не пройшла безслідно. Вагомих результатів добилися як юні львівські ватерполісти, так і майстри та ветерани. Утім, свій внесок у розвиток цього виду спорту на Львівщині Олександр Юрійович старається не афішувати. Каже: «Творити добрі справи потрібно безкорисливо».
Последнее обновление ( 30.01.2013 )
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 121 - 135 из 269