Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю
Iнтерв'ю
Олександр Обединський: Майбутнє «Іллічівця» під великим запитанням Версия для печати Отправить на e-mail
08.07.2013
obedynsky.jpg Головний тренер багаторазового чемпіона України з водного поло маріупольського «Іллічівця» Олександр Обединський розповів про складну ситуацію, яка виникла у клубі. За словами Олександра Петровича, майбутнє команди наразі під великим запитанням.
Последнее обновление ( 12.08.2013 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: З Будапешта могли привезти золото Версия для печати Отправить на e-mail
02.07.2013
budapest1.jpg

 Львівські ватерполісти-ветерани успішно виступили на чемпіонаті Європи, виборовши срібні та бронзові медалі. У Будапешті команда «Мастерс +45» поступилася господарям у фіналі, натомість команда «Акватіко +30» на зубах вирвала бронзові нагороди у команди з Риму у поєдинку за 3-4 місце. Враженнями від ватерпольних баталій поділився тренер команди «Мастерс +45», головний тренер команди майстрів «Динамо», діючих чемпіонів України та володарів національного Кубка Ігор Зінкевич.

Последнее обновление ( 18.07.2013 )
Продолжение...
 
Олександр Свіщов: Наша ціль – зробити команду лише з львівських вихованців Версия для печати Отправить на e-mail
28.06.2013
dsc_9677.jpgСезон, що завершився, для ватерполістів львівського «Динамо» в історії клубу буде вписаний яскравими літерами. Доробок команди Ігоря Зінкевича вагомий – перемога у національному кубку, чемпіонаті, а також можлива майбутня дорога до єврокубків. Що цікаво, тріумф львів’ян у цьому сезоні відбувся за рік до 100-річня водного поло на Львівщини, а також за стільки ж до 65-річчя команди «Динамо». Успіхи наших ватерполістів не пройшли мимо очей вболівальників, представників мас-медіа, а також львівських чиновників. З останніх у себе в кабінетах команду привітали ледь не усі, однак далеко не кожен знав наскільки вагомий вклад у чемпіонство «Динамо» зробив новоспечений президент Олександр Свіщов. Олександр Юрійович на вітаннях чиновників не афішувався. Президент «Динамо» уже в той час думав і працював над тим, аби успіхи наших ватерполістів ніхто і ніколи не назвав випадковими…
Последнее обновление ( 28.07.2013 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Матчі з поляками - наша можливість для експериментів Версия для печати Отправить на e-mail
15.06.2013
zina_waterolo.jpg
Головний тренер чемпіонів України з водного поло львівського «Динамо» Ігор Зінкевич розповів про підготовку команди до наступного сезону, а також про два товариські матчі з національною збірною Польщі, які заплановані на 20 та 21 червня у польському місті Дембіца.
Последнее обновление ( 18.07.2013 )
Продолжение...
 
Дмитро Алєксєєв: Одноманітне плавання було нецікавим Версия для печати Отправить на e-mail
12.06.2013

alekseev2.jpg Сезон, що завершився, для гравця львівського ватерпольного «Динамо» Дмитра Алєксєєва, був найуспішнішим у його кар’єрі. Дмитро разом зі своєю командою у Кубок України поклав золоті медалі національного чемпіонату, а також у віці 18-ти років був запрошений до національної збірної України. Що цікаво, коли вперше за роки незалежної України «динамівці» стали чемпіонами України (1995 рік) майбутній ватерполіст не те, що не вмів плавати, а навіть ходити. У цьому році наш гість народився і про кар’єру ватерполіста, звісно, не думав.

Последнее обновление ( 01.07.2013 )
Продолжение...
 
Микола Смирнов: До 100-річчя водного поло готуємось уже сьогодні Версия для печати Отправить на e-mail
07.06.2013

smyrnov_mykola.jpg Останній тур чемпіонату України з водного поло, що завершився у Львові, став успішним для команди господарів. Ватерполісти львівського «Динамо» вперше після тріумфу у 1995-ому році стали чемпіонами України. Враженнями від побаченого у Львові, а також від чемпіонату України поділився президент Федерації водного поло Львівщини, бронзовий призер Олімпійських ігор у Сеулі Микола Смирнов.

Последнее обновление ( 22.07.2013 )
Продолжение...
 
Олександр Кучеренко: Львів може похвалитися перспективною молоддю Версия для печати Отправить на e-mail
04.06.2013
mariupol_5chempionat_ukr.jpg

Після 18-річної перерви ватерполісти львівського «Динамо» знову стали чемпіонами України. В останньому турі у Львові підопічні Ігоря Зінкевича перемогли усіх своїх суперників і залишили позаду маріупольський «Іллічівець». Враженнями від туру у Львові, а також від останнього чемпіонату України поділився президент федерації водного поло України Олександр Кучеренко. Візит останнього до Львова став певною несподіванкою, оскільки на попередніх чемпіонатах України Олександр Георгійович не був особливо помічений.

 

Последнее обновление ( 22.07.2013 )
Продолжение...
 
Мартін Мравік: Чемпіонський крок буде найважчим Версия для печати Отправить на e-mail
16.05.2013

martin_mravik.jpgЛьвівське ватерпольне «Динамо» по ходу чемпіонату підсилилося гравцем національної збірної Словаччини Мартіном Мравіком. Словак безболісно влився у львівську команду і став одним з лідерів колективу. Високий рівень гравця підтверджує і його статистика у матчах. Словак грає за наступним принципом: стабільність – ознака класу. Мартін полюбляє забивати усім, а найголовніше створює проблеми принциповому супернику львівського «Динамо» маріупольському «Іллічівцю». В останньому турі у Маріуполі львів’яни з рахунком 6:3 перемогли свого головного суперника "Іллічівець" і зберегли шанси поборотися за чемпіонство. Саме зі спогадів про тур у Маріуполі і розпочалася наша розмова з Мартіном Мравіком.

Последнее обновление ( 06.06.2013 )
Продолжение...
 
Ігор Зінкевич: Конкуренції у складі не було давно Версия для печати Отправить на e-mail
06.05.2013
Ігор Зінкевич: Конкуренції у складі не було давно

Ватерполісти львівського «Динамо» успішно виступили на передостанньому турі у Маріуполі і зберегли шанси поборотися за чемпіонство.

Последнее обновление ( 17.05.2013 )
Продолжение...
 
Юрій СИДОРОВИЧ: "Дуже хочу, щоб львівське "Динамо" стало чемпіоном України" Версия для печати Отправить на e-mail
30.04.2013
Юрій СИДОРОВИЧ

Нещодавно один із найкращих вихованців львівського водного поло, чемпіон Європи і світу серед юніорів, дворазовий бронзовий призер чемпіонатів СРСР, багаторазовий чемпіон України, тренер команди Львівського училища фізкультури та юнацької збірної команди України Юрій Сидорович відсвяткував 50-річний ювілей. Опісля якого ватерполісти юнацької збірної України (U-17) перемогли на міжнародному турнірі в польському Гожові Велькопольському. «СПОРТИВКА» привітала Юрія Омеляновича з ювілеєм та перемогою на «Кубку Слов’янки», а також розпитала про виступ та підготовку юнацької збірної України до кваліфікаційного відбірного турніру в чорногорській Будві, який пройде з 9-12 травня. Також Юрій Сидорович розповів про свій шлях у водне поло, виступи на чемпіонатах світу та Європи, а також перипетії ігор у чемпіонатах СРСР, Мальти, Польщі, Словаччини, України та перспективи розвитку водного поло в Україні та Львові.

Последнее обновление ( 07.05.2013 )
Продолжение...
 
Поза грою: Віктор Момот (ВІДЕО) Версия для печати Отправить на e-mail
26.04.2013
momot_victor.jpg Віктор Момот - ветеран львівського водного поло, який захищає кольори "Динамо" ще з далекого 97-го року. Після матчу наші журналісти дізналися про неспортивні захоплення вотерполіста. Сьогодні у рубриці "Поза грою" -  Віктор Момот. Цей сезон "динамівці" уже можуть занести собі до активу. Галичани ідуть другими, проте ве ще борються за золото чемпіонату. 
Последнее обновление ( 17.05.2013 )
Продолжение...
 
<< В начало < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следующая > В конец >>

Всего 106 - 120 из 270