Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Ватерполісти львівського «Динамо» розповіли про переможний турнір у Литві Версия для печати Отправить на e-mail
20.10.2016

Львівське ватерпольне «Динамо» повернулося з міжнародного турніру в Литві з головним трофеєм. За кордоном наші спортсмени просто не помітили суперників – у груповому етапі розгромили Білорусь (16:7), Молдову (18:5) і Литву ( 13:6). У фіналі впоралися з господарями. «Динамівці» чекали на сильніших опонентів. Але несподівано від участі відмовились поляки, німці та команда Київщини. Хоча візаві були на голову нижчими, все ж львів’яни отримали певну користь. /http://zaxid.net/

Олександр Дядюра, якого визнали найкращим гравцем турніру, розповів: «Навіть такі матчі потрібні, в принципі. Хоча б для того, щоб напрацювати свої комбінації. А ще молодь подивиться, яка не дуже часто грає в чемпіонаті України. Тому що не має досвіду, і тренер не до кінця довіряє молодим. А тут, навпаки, молоді давали змогу проявити себе».

Гравець «Динамо» Орест Джура зазначив: «Гра європейських супротивників багато чим відрізняється по стилю від українських. Тому цікаво помірятися силами з командою, яка гра по-іншому, ніж наш головний суперник «Слобожанець».

Зараз ватерполісти шукають спаринг-партнера в Україні. Однак вдома провести товариську зустріч немає змоги. Басейн замалий.

У листопаді на «динамівців» чекає фінальна частина Кубка України. А в грудні – дебютний розіграш Суперкубка серед чоловіків.

Джерело:  http://zaxid.net

Последнее обновление ( 18.01.2017 )