Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua

Любіть Україну !

Україна з ЄС !

Україна в ЄС !

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Олександр Обединський: Майбутнє «Іллічівця» під великим запитанням Версия для печати Отправить на e-mail
08.07.2013
obedynsky.jpg Головний тренер багаторазового чемпіона України з водного поло маріупольського «Іллічівця» Олександр Обединський розповів про складну ситуацію, яка виникла у клубі. За словами Олександра Петровича, майбутнє команди наразі під великим запитанням.

"До 1 вересня нашій команді обіцяють фінансування, а що буде далі – невідомо, - каже Олександр Петрович. - Команда вийшла з відпустки і приступила до тренувань. Утім, частина гравців знаходяться у таборі національної збірної України і готується до другого відбірного туру чемпіонату Європи, що пройде на Мальті. Інші гравці готуються до Кубка України. Надіємося, що нам виділять кошти на цей турнір. Утім, чи зіграємо ми на турнірі у Севастополі, чи ні, наразі сказати не можу. Можу лише сказати наступне: швидше за все, що так. Наразі грошей на поїздку у нас немає, однак у нас є надії, що вони знайдуться. Це питання, швидше за все, проясниться у другій частині липня. 

Чи будемо грати у чемпіонаті? Також нічого не можу сказати. Сподіваємося, що вийдемо з цієї непростої ситуації. У нас змінилося керівництво комбінату. У нових господарів інша політика по відношенню до нас як до команди. Можливо, щось зміниться, однак нам сказали так, як кажу я вам. Наше майбутнє поки в тумані. Воно під великим запитанням. Якщо у процентному відношенні, то існування та не існування команди наразі 50 на 50.

Гравці, звісно, знають про цю ситуацію в команді, дуже за це переживають. Чи шукають вони уже нові команди? Я про це не знаю. Мені принаймні про це ніхто нічого не говорив", - підсумував Олександр Петрович. 

 Нагадаємо, у минулому сезоні ватерполісти маріупольського «Іллічівця» стали срібними призерами чемпіонату України та фіналістами національного кубка.

 Богдан Пастернак для waterpolo.org.ua

 

 

 

 

Последнее обновление ( 12.08.2013 )