Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Мер Львова вручив відзнаки ватерполістам
Мер Львова вручив відзнаки ватерполістам Версия для печати Отправить на e-mail
28.12.2012
Мер Львова вручив відзнаки ватерполістам

Сьогодні, 27 грудня, на засіданні сесії Львівської міської ради подяками відзначили гравців команди з водного поло «Динамо-Львів». Міський голова Львова Андрій Садовий вручив цінну монету Короля Данила головному тренеру команди, заслуженому тренеру України Ігорю Зінкевичу.

Подяками відзначили володарів Кубку України з водного поло 2012 року – гравців команди «Динамо-Львів», а саме: Михайла Єзерського, Дмитра Заводовського,  Юрія Маметьєва, Олександра Лаща, Івана Кулакова,  Юрія Бегеня,  Віталія Свіщова, Дмитра  Лавришинця,  Сергія  Грішина, Дмитра Алєксєєва, Віктора Момота,  Маркіяна  Зінкевича,  Олексія  Шведова,  Олександра Цвіркуна, капітана команди Вадима Скуратова, а також тренерів команди: майстра спорту Мар’яна Островського, заслуженого тренера України Юрія Гайдаєнка та головного тренера команди, заслуженого тренера України Ігоря Зінкевича.

Міський голова Львова Андрій Садовий відзначив Ігоря Зінкевича цінною монетою Короля Данила за промоцію спорту і здобуття перемоги у Кубку України з водного поло.

«Ця перемога для нас – відродження водного поло у Львові. Водне поло – це здоров’я. Ми за здоров’я нації. Це головне. Завжди дуже приємно отримувати нагороди, особливо від міста. Ми представляємо Львів і робимо все, щоб про наше місто знали. На фінальній грі Кубку був мер. Це дуже приємно», – ділиться враженнями заслужений тренер України, головний тренер команди Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, розіграш Кубка України з водного поло серед чоловіків фінішував у Львові 22 вересня 2012 року. Протягом п’яти днів за нагороду змагалися 10 команд з України. 

Джерело: 
 ZAXID.NET

 

Последнее обновление ( 30.01.2013 )