Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Соревнования arrow Чемпионаты Европы arrow Система проведення Чемпіонату Європи серед чоловіків у 2013-2014 роках.
Система проведення Чемпіонату Європи серед чоловіків у 2013-2014 роках. Версия для печати Отправить на e-mail
14.12.2012
logolen.gif      Як ми вже повідомляли, чемпіонат Європи серед чоловіків у 2013-2014 роках буде проводитись по новій системі. Спочатку відбудуться три попередні відбіркові турніри, у яких братимуть участь 17 команд, які розбиті на три підгрупи....

 

 

1-й попередній відбірковий турнір відбудеться 4-7 квітня 2012 р. у:

Грузії  група - А (Словаччина, Польща, Англія, Чехія, Грузія)

Швейцарії - група - В (Білорусь, Франція, Молдова, Україна, Словенія, Швейцарія)  

Данії група - С (Болгарія, Ізраїль, Мальта, Португалія, Росія, Данія).
2-й попередній відбірковий турнір відбудеться 11-14 липня. Ігри відбуватимуться у трьох заново утворених групах. Групи формуватимуться по системі "серпантин" відповідно до зайнятих командами місць у 1-ому попередньому відбірковому турнірі. Всі набрані командами очки, зберігаються.
3-й попередній відбірковий турнір відбудеться 7-10 листопада. Ігри відбуватимуться у трьох заново утворених групах. Групи формуватимуться по системі "серпантин" відповідно до зайнятих командами місць у 2-ому попередньому відбірковому турнірі. Всі набрані командами очки, зберігаються. 
Право грати у наступному кваліфікаційному турнірі  отримають по дві перші команди з кожної групи після 3-го попереднього відбіркового турніру. Цей кваліфікаційний турнір відбуватиметься за системою play-off. Переможці груп попередніх відбіркових турнірів після жеребкування гратимуть двічі (дома і в гостях) з командами, які посіли 10-12 місця на попередньому чемпіонаті Європи. Це Голандія, або Македонія, або Туреччина. Команди, які посіли другі місця у попередніх відбіркових турнірах зіграють два матчі з командами, які посіли 7-9 місця останнього чемпіонату Європи. Це Іспанія, або Румунія, або Хорватія. Переможці цих двобоїв разом з командами Сербії, Чорногорії, Угорщини, Італії, Німеччини та Греції гратимуть у фіналі Євро-2014 у Будапешті (Угорщина).

Последнее обновление ( 17.05.2013 )