Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Зінкевич, Скуратов та Козловський про тріумф у водному поло
Зінкевич, Скуратов та Козловський про тріумф у водному поло Версия для печати Отправить на e-mail
27.09.2012
Зінкевич, Скуратов та Козловський про тріумф у водному полоГоловний тренер ватерпольного «Динамо» Ігор Зінкевич, капітан команди Вадим Скуратов та один з організаторів Кубка України з водного поло у Львові Григорій Козловський поділилися своїми враженнями від тріумфу львівської команди на домашньому Кубку України.

Ігор Зінкевич, головний тренер «Динамо»
Емоції переповнюють. Приємно, що на такому рівні ми змогли провести цей Кубок у Львові. Табло нам везли з Севастополя, ворота - з Ужгорода, а доріжки взяли в аквапарку. Найголовніше те, що нам вдалося виграти ці змагання. У фіналі хлопці виконали майже усе, що планували. Незапланованим було вилучення нашого захисника Івана Кулакова, однак хлопці і без нього довели, що можуть грати добре. Велику роль у нашій перемозі зіграв і новий воротар Михайло Єзерський. Це 50% відсотків нашої перемоги. Не можу не відзначити нашого 45-річного капітана Вадима Скуратова, Дмитра Лавришинця та усю команду загалом.

Якби нам тут хоч дозволили тренуватися, проблем було б менше. А так за оренду за тренування нам називаються суму 4-5 тисяч гривень. Наразі її платити нереально. Якби була знижка, ми готові навіть тренуватися ввечері, коли уже нікого немає у басейні. До того ж, ми надіємося на наш басейн «Динамо», що на вулиці Стуса. Можливо, це буде поштовхом для когось його відбудувати.

Вадим Скуратов, 45-річний капітан ватерпольного «Динамо»
Уже не вірив, що доживу до того, що зіграю у Львові і здобуду тут якусь важливу перемогу. Приємно, що цей Кубок здобували усі вихованці львівської школи водного поло. Ця перемога є історичною і, можливо, відкриє очі представникам нашої влади на басейни.

Не можу не відзначити наших глядачів у фіналі. Востаннє таке бачив у 1987-ому році. Це як сон у реальності. Вони нам суттєво допомогли, за що їм кажу спасибі. Тішить також те, що турнір ми провели на дуже високому рівні. Як фахівець скажу, що не було жодних зауважень. Це мені і говорили представники різних команд, судді, фахівці. Щодо фіналу, то востаннє відчував такі емоції, коли ще грав за збірну Радянського Союзу.  Фінал справді вийшов чемпіонським.

Григорій Козловський, відомий львівський меценат, організатор Кубка України у Львові
Моя любов до спорту та мого партнера Олександра Свіщова дали можливість спробувати себе в іншій іпостасі. Водне поло зараз знаходиться не у дуже доброму стані, тому ми вирішили допомогти. Як бачите, успіх прийшов миттєво. За неповний рік роботи Кубок України уже у Львові. Якщо з Олександром Свіщовим докладемося до цього з більшим ентузіазмом, можливо, привеземо у Львів уже інші кубки (сміється).

Від матчу «Динамо» - «Іллічівець» отримав величезне задоволення. Ніколи не міг подумати, що водне поло може людину настільки завести та додати адреналіну. Раніше думав, що таке можливо тільки у футболі. Люди, які приходять у казино, дають задоволення власнику, адже програють гроші. А тут ти тратиш гроші, однак даєш велике задоволення людям.

Басейни? Будемо вивчати питання щодо реставрації басейну у Новому Роздолі. Взнаватимемо кому він належить і чи можливо з нього щось зробити. Новий Розділ – це моя батьківщина, тому хотілося, щоб там проходили бодай якісь етапи чемпіонату України.

Фото: waterpolo.org.uavinnikiplus.in.ua

 

Джерело  www.vgolos.com.ua

Последнее обновление ( 30.11.2012 )