Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Андріян Гутник подарував форму збірній команді України з водного поло серед юнаків 1996 р.н.
Андріян Гутник подарував форму збірній команді України з водного поло серед юнаків 1996 р.н. Версия для печати Отправить на e-mail
04.05.2012

Напередодні проведення міжнародного турніру з водного поло серед юнаків 1996 років народження та молодших  «Кубок Лева» керівник аквапарку «Пляж» Андріян Гутник вручив спортивну форму збірній команді України.

«Надзвичайно прикро усвідомлювати те, що наша влада не підтримує та не розвиває даний вид спорту, адже будь-яке спонсорування відсутнє., - каже Андріян Гутник. - Причиною того, що водне поло в Україні упродовж попередніх років не давало вагомих результатів на міжнародних аренах, полягає в тому, що влада підтримує спорт тільки на словах. Проте нашими спільними зусиллями спортсмени з кожним роком показують все кращі і кращі результати. Я пишаюсь тим, що у нас тренуються такі талановиті спортсмени. Надалі я докладатиму усіх зусиль, щоб допомагати вам».

Окремі слова подяки свободівець висловив керівнику команії “ІСМ”, Олександру Свіщову, який виступив одним з спонсорів та підтримав даний захід.

Нагадаємо, що сьогодні в аквапарку «Пляж» стартував уже третій традиційний міжнародний турнір з водного поло серед юнаків 1996 років народження та молодших «Кубок Львова». У змаганнях беруть участь збірні команди України, Словенії, Польщі, Англії, Нідерландів та Росії. Даний турнір - це генеральна репетиція для команд перед чемпіонатом Європи, який відбудеться у 2013 році на острові Мальта.

P.S. Окрему подяку висловлюю компанії “ІСМ” («Інноваційні системи менеджменту»), що виступила одним з спонсорів та підтримала даний захід. Зокрема її керівнику Олександру Свіщову, який приділяє значну увагу розвитку спорту та водному поло, адже саме спорт є запорукою здоров’я підростаючого покоління та рушійною силою у розвитку молодого здорового покоління».

 

Image Image Image Image

www.vgolos.com.ua/sport/

 

 

 

Последнее обновление ( 20.07.2012 )