Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow 15-річні ватерполісти ЛУФК – треті призери міжнародного турніру у Берліні
15-річні ватерполісти ЛУФК – треті призери міжнародного турніру у Берліні Версия для печати Отправить на e-mail
01.09.2011
sidorovich.jpg flag_germany.png У столиці Німеччини Берліні пройшов Міжнародний турнір з водного поло. Участь у цих змаганнях взяла й ватерпольна команда складена із хлопців 1996–1997 років народження, учнів Львівського училища фізичної культури. Наша команда із цих престижних змагань повернулася із бронзовими нагородам    Тренер команди ЛУФК Юрій Сидорович розповів про перипетії на Берлінському турнірі, а також про завдання на Всеукраїнські юнацькі ігри, інформує noc.lviv.ua.

– Ми щойно повернулися з Берліну з міжнародного турніру, – каже Юрій Сидорович. – Ватерпольний турнір проходив у південно-східній частині Берліна, в районі Нік Кьольн. Змагання були організовані на високому рівні. Серед юнаків нашої вікової групи участь у турнірі взяло вісім команд. Серед них команди Німеччини – дві команди Нік Кьольна, Дюссельдорф, Потсдам, Хеміц, Спандау, команда зі Швеції та наша львівська команда. Ці вісім команд було розділено на дві підгрупи. У першій підгрупі Група «А» грали команди «Нік Кьольн-2», «Спандау 04», «Потсдам» та «Дюссельдорф». У підгрупі «В» змагалися – «Нік Кьольн-1», команда зі Швеції, «Хеміц» та наша львівська команда. Першу гру у підгрупі ми зіграли внічию 6:6 із командою «Нік-Кьольна-1». У цій грі була напружена боротьба. Спочатку ми програвали, потім нам вдалося вийти вперед. Однак, наші суперники таки зрівняли рахунок. У другому матчі було дещо легше і ми без проблем перемогли команди зі Швеції – 8:0. А у третьому матчі підгрупи здолали «Хеміц» – 8:2. Однак, за однакової кількості очок при розподілі місць у підгрупі перше місце посіла команда «Нік Кьольна-1». Ми набрали однакову кількість очок із цією командою, але різниця забитих та пропущених м’ячів була кращою саме у німецької команди. Щодо іншої підгрупи, там першою стала команда «Потсдама», другою стали ватерполісти зі «Спандау», третіми «Нік Кьольн-2», а четверте – «Дюссельдорф». За Кубковою системою ми грали на вхрест. Тобто перше і друге місця з протилежних груп грали між собою. Ми потрапили на команду «Потсдама», якій поступилися. Своєю чергою «Нік Кьольн-1» грав у фіналі із «Потсдамом», якому поступився, а ми у грі за третє місце зіграли з командою «Спандау», яку перемогли з рахунком 6:5. Гра з «Спандау» складалася дуже важко для нашої команди. Протягом усього матчу ми поступалися у рахунку. Однак, хлопці нашої команди проявили свої бійцівської якості та зуміли виграти останній період 4:0, що у підсумку дозволила нам святкувати загальну перемогу у цьому поєдинку та вибороти бронзові нагороди цього турніру.

– Ви задоволені, як виступом нашої команди у Німеччині?

– Команда Львівського училища фізичної культури проявила себе добре. Усі гравці, які виступали у Німеччині представляли ЛУФК, ці всі гравці є кандидатами у збірну Львівської області. Зараз вони готуються до Всеукраїнських юнацьких ігор, які відбудуться у Львові. Тому участь у цьому турніру була одним із етапів підготовки до цих змагань. Згідно плану зараз у нас йде акцент на фізичній підготовці. Ці турніри дуже багато дають у плані перегляду всіх гравців, дозволяють виявити їхні помилки, а також в найближчий період часу скорегувати план гри та більш якісно підготуватися до Всеукраїнських юнацьких ігор.

– Які завдання стоять перед командою на Всеукраїнські юнацькі ігри?

– Ми плануємо перемогти у цих змаганнях. А для цього нам потрібно якісно підготуватися до цих змагань, що ми власне і робимо беручи участь у різноманітних турнірах.

 

Последнее обновление ( 19.11.2011 )