Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Українські ватерполісти – срібні призери міжнародного турніру у Кошіце
Українські ватерполісти – срібні призери міжнародного турніру у Кошіце Версия для печати Отправить на e-mail
01.09.2011

Image flag_slovakia.png За підтримки керівництва львівського аквапарку «Пляж» (директор – Андріян Гутник) юнацька збірна команда України 1995 – 1996 р.р. народження отримала можливість безкоштовно підготуватись до міжнародного турніру з водного поло «Х меморіал Рудольфа Штофана», який відбувся у словацькому Кошіце. Українці в підсумку фінішували на другій     позиції.

    Юнацька збірна України U-16 отримала три перемоги («Е.Л.Сегундо» (США) – 26:2, зб. Дебрецена (Угорщина) – 12:10, зб. Хожува (Польща) – 9:8 та поступилися господарям – 6:8.

«Одним з найважливіших етапів є підготовка спортсменів, адже без регулярної участі у іграх ватерполіст не може досягнути високих результатів, – розповідає Андріян Гутник. – Водне поло у світі культивують 111 країн, і мене сповнює гордість від того, що Україна є однією з них. Змагання виховують наполегливість, силу волі у досягненні перемоги, почуття відповідальності перед спортивним колективом, містом, країною. Саме тому, ми й надалі прийматимемо участь у розвитку та популяризації водного поло в Україні, підвищенні рівня спортивної майстерності наших українських спортсменів. Ми покладаємо на наших вотерполістів великі надії та бажаємо їм перемоги у чемпіонаті Європи з водного поло серед юнаків, який відбудеться 10–18 вересня в Рієці (Хорватія)».

   http://zik.ua/ua/news/2011/08/31/306283

Последнее обновление ( 12.09.2011 )