Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
No to Racism
No to Rashyzm
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Новости arrow Интервъю
Интервъю Версия для печати Отправить на e-mail
12.06.2011

Львівське «Динамо» – бронзовий призер чемпіонату України з водного поло

У Дніпродзержинську закінчився другий матч серії до двох перемог за третє місце чемпіонату України з водного поло між львівським «Динамо» та збірною Севастополя. Здобувши, як і вчора перемогу, динамівці виграли серію з рахунком 2-0 і стали володарями бронзових нагород. Про це ЗІК повідомив головний тренер львівської команди Ігор Зінкевич.

-AAA+

«Сьогодні перемога нам далася набагато важче, – розповів по телефону Ігор Ілліч. – Якщо вчора після двох періодів рахунок був 7:1 на нашу користь і все по суті було зрозуміло, то сьогодні після зіграних 14-ти з 28-ми хвилин основного ігрового часу на табло горіли цифри 6:6. І лише в третьому періоді нам нарешті таки вдалося захопити ініціативу і виграти третю чверть 3:1. А в четвертій ми зуміли закинути ще три м’ячі і в такий спосіб збільшили перевагу до чотирьох м’ячів – 12:8. Щоправда кримчани наприкінці зустрічі, коли у нас на майданчику була молодь, два м’ячі відіграли. Втім, я залишився задоволений діями наших резервістів, які втримали переможний рахунок. Однак в тому, що ми знову серед призерів, перш за все заслуга наших ветеранів. Достатньо сказати, що Віктор Момот оформив «покер», а Вадим Скуратов – «хет-трик». 

Тож гра закінчилася з рахунком 12:10. М’ячі у «Динамо» закинули Віктор Момот (чотири), Вадим Скуратов (три), Юрій Мамєтьєв (два), Віталій Свіщов, Сергій Грішин, Олег Добуш.

Додамо, що сьогодні у Маріуполі відбувся перший поєдинок фінальної серії за золоті медалі, в якому місцевий «Іллічівець» у овертаймі програв чинному володарю титулу, харківському БМК – 9:10 (3:2, 1:1, 5:4, 0:2, 0:1, 0:0). Завтра команди зіграють другий матч, а за два тижні, 25 і 26 червня, проведуть ще два поєдинки у Харкові. Зазначимо, що «золота» серія на відміну від «бронзової» проводиться до трьох перемог однієї з команд. Якщо рахунок у серії буде нічийним 2-2, то вирішальною стане п’ята гра, яка пройде 29 червня уМаріуполі. 

 

 

http://zik.ua/ua/news/2011/06/11/292782