Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
No to Racism
No to Rashyzm
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Iнтерв'ю arrow Є.Наумчик про підсумки участі в міжнародному турнірі «Puchar Slowianki»
Є.Наумчик про підсумки участі в міжнародному турнірі «Puchar Slowianki» Версия для печати Отправить на e-mail
24.03.2011
Є.Наумчик
Є.Наумчик
ImageТурнір, що відбувся – це справжнє свято водного поло. Організатори змагань провели його бездоганно, а склад учасників говорить сам за себе. Не дивно, що всі ігри пройшли у безкомпромісній боротьбі, адже всі команди розглядали участь у цьому турнірі як генеральну репетицію перед відбірковими іграми Чемпіонату Європи, що розпочнуться 7 квітня 2011 року.

         В 1-й грі турніру збірна України зустрілась з командою Ізраїлю. Надзвичайно важлива гра, так як збірна Ізраїлю – майбутній суперник нашої команди у відбіркових іграх. Рахунок гри 12-7 на користь нашої команди не зовсім відповідає силі команди. В збірної команди України в цій грі вдавалось буквально все, чого не скажеш про суперників.

 Висновок такий: в Києві на нас чекає дуже серйозний суперник і, дуже добре, що ми з ним познайомились в ділі.

       Перемогу над Англією з рахунком 12-5 навряд чи можна віднести до активу нашої команди. Гравці допустили цілу низку грубих помилок в захисті, якими, на щастя, не скористалися англійці. Але нам було над чим замислитись.

       «Холодним душем на голову» виявився результат в наступній грі з командою Туреччини, де ми програли з рахунком 6-13, пропустивши в другому періоді 5 контратак суперника (0-5 - рахунок другого періоду).

       У півфіналі нам протистояла команда Німеччини. В цій грі наша команда виглядала організованою та бойовою. Нам вдалося побудувати гру так, як ми розпланували. На жаль, ми програли 6-9, не реалізувавши 5~6 стовідсоткових гольових моментів, але якість гри принесла всім задоволення.

       В тому ж ключі була проведена гра за 3-тє місце з командою господарів (Польща). Рахунок 12-7 на нашу користь повністю відповідає діям команд на полі.

       Головний висновок турніру: ми практично завершили роботу по організації гри команди до відбіркових змаганнь Чемпіонату Європи, що відбудуться 7 та 10 ківтня 2011 року.

       Наступного разу команда збереться 1 квітня 2011 року у м.Львові на п'ятиденний навчально-тренувальний збір, де, за сприянням директора Львівського державного училища фізичної культури С.Родака та голови спостережної ради КВВС «Аквапарк Пляж» А.Гутника, матиме всі можливості для якісної підготовки до змагань Чемпіонату Європи.

 

 Деякі статистичні дані з міжнародного турніру:
 
 Цисельський К.  -
 2 голи, 3 вилучення, + 1 пенальті 
 Ясєнєв П.  -  2 голи
 Лащ О.  
 -  2 голи, 5 вилучень, + 1 вилучення з правом заміни
 Шульженко Г.  -  4 голи, 3 вилучення
 Голубов В. 
 -  6 голів
 Абрамов О.
 -  8 голів, 9 вилучень, + 1 пенальті
 Федоришин Д.
 -  2 голи, 1 пенальті
 Ситнік В. 
 -  16 голів, 3 вилучення
 Цвіркун О.  
 -  2 голи, 7 вилучень
 Свіщов В. 
 -  1 гол, 4 вилучення
 Коноварт А.  -  1 гол
 Уютов А. 
 -  2 голи, 2 вилучення, + 1 пенальті
 Дубневич В.
 -  0 голів

Последнее обновление ( 14.04.2011 )