Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
Перемога
народжується у боротьбі !
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная arrow Соревнования arrow Мужчины arrow Українські ватерполісти - чемпіони Європи
Українські ватерполісти - чемпіони Європи Версия для печати Отправить на e-mail
21.07.2009
Збірна України виборола титул чемпіона Європи з водного поло серед ветеранів (вік гравців понад 40 років).
5-ий чемпіонат Європи серед ветеранів приймало румунське місто Орадея. Українці в груповому турнірі зіграли п’ять матчів і в усіх отримали перемоги. Перед «синьо-жовтими» ветеранами не встояли їхні ровесники з Сербії (12:6), Румунії (7:6), Молдови (9:5) і Нідерландів (9:3).
Святкували перемогу українці і в фіналі, де їм знову випало зіграти з господарями чемпіонату, ватерполістами Румунії. Наша команда вдало провела перший період. Свої ворота українці залишили недоторканими, довівши при цьому до логічного завершення дві стрімкі контратаки – 2:0. А в другій чверті перевага «синьо-жовтих» зросла до трьох м’ячів – 5:2. В другій половині зустрічі на водному майданчику точилася рівна боротьба. В окремі моменти перевагою володіли румуни. Але все на що їх стало, це скоротити відставання до двох м’ячів. Фінальна сирена зафіксувала перемогу збірної України – 10:8 (2:0, 3:2, 2:3, 3:3).
Склад збірної України: воротар – Юрій Яровий (Харків); захисники – Олександр Євтушок, Олег Курбатов, Гнат Сергута (всі – Київ); півзахисники – Володимир Капінус (Маріуполь); Вадим Скуратов (Львів); Ігор Маханьков (Київ); нападаючі – Павло Прокопенко (Львів), Віктор Клестов (Київ)
Последнее обновление ( 20.09.2009 )