Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Львівське «Динамо» завоювало Кубок України з водного поло Версия для печати Отправить на e-mail
25.09.2017

Ватерполісти львівського «Динамо» здобули почесний трофей ‒ Кубок України. У фіналі львівські спортсмени розгромили збірну Харківської області з рахунком 11:5. Свято водного поло, яке тривало впродовж трьох днів у воді басейну СКА, завершилось тріумфом львівської команди у «Фіналі чотирьох». /zaxid.net/

З перших хвилин фінального матчу вода басейну СКА закипіла від ігрової напруги. Емоції вирували не лише у воді, тренер харків'ян увесь час підганяв своїх підопічних гарячим слівцем. Динамівці ж одразу взялися до справи. Хто в басейні господар ‒ львів'яни показали чотирма м'ячами на початку зустрічі. Їм вдавалось практично усе задумане, відтак після другої чверті табло зафіксувало 8-2 на користь «Динамо».

«Ми сьогодні напробувались багато різних варіантів, і я грав не на своїй позиції. І, що цікаво, досить вдало, тобто грали не на звичних місцях для себе», ‒ розповідає капітан ВК «Динамо» Львів Олександр Дядюра.

Атаку «Динамо» суттєво підсилили нові легіонери. А в збірній Харківської області натомість був відсутній один із провідних гравців.

«Я приїхав до команди, не провівши жодного тренування, мені шкода, що так вийшло. Напевно, моя відсутність теж вплинула, здійснити установку на гру складно, якщо немає ігрового досвіду», ‒ пояснює невдалу гру своїх підопічних керманич слобожанців Сергій Колточіхін.

Здобувши солідний гандикап, львів'яни дещо збавили оберти і на перерву після третьої семихвилинки попливли із рахунком 11:4. В останньому періоді й зовсім не вразили харківських воріт. Та запасу голів було досить, аби кубок таки залишився у Львові. Фінальний результат 11:5 на користь «Динамо».

Завершилось все традиційно: тренером у воді та шампанським за перемогу.

«В нас прибули в склад іноземці, вони суттєво допомогли закрили деякі проблемні зони в атаці, зіграли злагоджено, в нас був час підготуватися. Три гри перед тим напрацювали те, що необхідно», ‒ задоволений результатом тренер ВК «Динамо» Львів Олексій Шведов.

У матчі за третє місце «Фіналу чотирьох» команда Київської області перемогла «Маріуполь» з рахунком 9:4.

Джерело: Юрій Герун, https://zaxid.net

Последнее обновление ( 25.09.2017 )