Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Визначились переможці кваліфікації Кубку України 2017 Версия для печати Отправить на e-mail
20.09.2017

dsc_0261.jpg20 вересня у Києві, на базі басейну Палацу підводного спорту, завершились кваліфікаційні ігри Кубку України з водного поло 2017 серед чоловічих команд.

У змаганнях брали участь збірна Маріуполя, НТУ «ХПІ» Харків, збірна Київщини та КЗ ЛОР "ЛУФК" Львів.

Відповідно до регламенту змагань, команди, які посіли в кваліфікації за результатами ігор 1 та 2 місця, потрапляють до фінальної частини Кубку України.

  

Збірна Київщини (2 ігрових дні – 2 перемоги)достроково забезпечила собі місце у фіналі, а от власник другої путівки мав визначитись сьогодні у двобої між командами ЛУФК Львів та зб. Маруполя, які мали в своєму акти по одній перемозі.  Оскільки гра закінчилась нічиєю – 8:8, за різницею забитих і пропущених голів друге місце посіла збірна команда Маріуполя.

Тож, за результатами зіграних матчів, збірна Київщини та збірна Маріуполя  здобули дві путівки до фінальної частини кубку,  яка відбудеться у Львові вже цими вихідними, з 20 по 22 вересня.

Тут до них долучаться фіналісти минулорічного сезону – ВК «Динамо» Львів та збірна Харківської обл., які за підсумку Кубку України 2016 посіли 1 та 2 місця відповідно, та потрапляють відразу до фінальної частини змагань.

 

Збірна Київщини: Ольховик Д., Балишев В., Бондаренко В., Сальніков К., Трейтяк А., Константинов В., Душник М., Бабаєнко М., Величко В., Шабанов Д., Котюх К., Грачов Г., Ворожев Є., Семко Є., Часник С. 

 

dsc_0352.jpg

 

 

Збірна Маріуполя: Тесля А., Голодніков О., Ткаченко Т., Шилін Т., Геворгян, Христенко І., Найденов Д., Нариця Є., Сєдих В., Фільчаков В., Зелений Я., Обединський Є., Макаров К., Костанда Я., Афанасьєв О.

dsc_0213_1.jpg

  Фото: Український інтерес/Антон Владиславський

Последнее обновление ( 23.09.2017 )