Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Сьогодні, 23 січня, свій день народження відзначають відразу двоє ватерполістів Версия для печати Отправить на e-mail
23.01.2017

Сьогодні, 23 січня, свій день народження відзначають відразу двоє ватерполістів – Вадим Жмудський та Олександр Богданов!

jmudskiy_vadym.jpg

Один з найтитулованіших гравців минулого століття - Вадим Володимирович Жмудський - святкує своє 70-річчя! Видатний ватерполіст, який народився і сформувався як спортсмен саме у Львові, однак більшу частину свого життя провів у Москві, є єдиним олімпійським чемпіоном серед львів’ян.

Вадим Жмудський (23 січня 1947 сел. Дубляни, Львівська область, СРСР) - радянський ватерполіст. Олімпійський чемпіон 1972 року. Чемпіон Європи 1966 року. Срібний призер чемпіонату світу 1973 року. Семиразовий  чемпіон СРСР. На клубному рівні виступав за клуби «Динамо» Львів, з 1969 року за ЦСК ВМФ, а з 1982 – за «Динамо» Москва. Заслужений майстер спорту СРСР (1972). Закінчив Львівський державний університет фізичної культури. Нагороджений медаллю «За трудову відзнаку».

Бажаємо Вам не втрачати вправності і бути завжди у відмінній формі, міцного здоров'я, наполегливості та сталевого характеру, загартованості і впевненості, поваги і життєвого щастя! Будьте завжди сповнені сил і ентузіазму, гарного настрою і оптимізму!

 

 

 

 

 

       

 

bogdanov_o_yubiley.jpg

Також 23 січня свій ювілей святкує старший тренер відділення водного поло ДЮСШ №3 ЛМР, заслужений тренер України, майстер спорту з водного поло БОГДАНОВ Олександр Сергійович, якому виповнилося 60 років!

Олександр Богданов  - Чемпіон СРСР серед юніорів, фіналіст Кубку СРСР 1980р., гравець юнацької збірної СРСР, виступав за клуб «Динамо» Львів в період 1975-85рр., працював у Саудівській Аравії.

Від душі бажаємо вам величезної життєвої енергії, міцного здоров'я і незгасного ентузіазму, душевного тепла і мирного благополуччя, талановитих учнів та щирої поваги! Бажаємо, щоб вихованці втілили Ваші загальні мрії в життя і досягали переможних вершин на всіх змаганнях. Щоб та іскорка душі, яку Ви постаралися запалити в їх серцях, розгорілася величезним полум'ям, що спалює всі перешкоди на шляху до перемоги! Нехай всі досягнуті Вами висоти примножаться в тисячі разів і подарують світу нових чемпіонів, майстрів і просто достойних людей.

Фотографії - Євген Скиба 
Копіювання та використання фотографій можливо тільки з дозволу сайту: www.waterpolo.org.ua

Последнее обновление ( 23.01.2017 )