Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Тренер ВК «Динамо» Ігор Зінкевич: Хочемо виграти Суперкубок і увійти в історію Версия для печати Отправить на e-mail
12.12.2016
zinkevich_interviy_superkubok.jpg

Багаторічний головний тренер львівського ватерпольного клубу «Динамо» Ігор Зінкевич поділився з IA ZIK своїми очікуваннями від матчу за Суперкубок України з харківським «Слобожанцем», що відбудеться сьогодні, 10 грудня, в столичному Палаці підводних видів спорту о 19:00

«В першу чергу хочу сказати, приємно, що нарешті і в українському водному поло з’явився свій Суперкубок. А коли додати до цього ще й той факт, що завдяки керівництву нашого клубу гру в прямому ефірі покажуть на всю Україну, то це буде дуже важливо перш за все в плані популяризації нашого виду спорту. 

Коли ж говорити про очікування від самого матчу, то цікаво буде ще раз зіграти з нашим принциповим суперником. При цьому ми розуміємо, що гра буде дуже важкою. Адже в силу об’єктивних причин ми не мали змоги повноцінно готуватися до цього поєдинку. І причина не тільки в тому, що у Львові немає 50-метрового критого басейну і ми змушені тренуватися на «малій» воді – до цього ми вже давно звикли. Так сталося, що у нас кілька гравців захворіли, а молоді поїхали на фінальний тур юніорського чемпіонату України до Харкова. Тому Орест Джура та Ярослав Куліков приїдуть на гру до Києва прямо з Харкова. Але тішить, що приїдуть вони хоча й втомленими, зате у гарному настрої. Нашій команді вдалося у Харкові виграти у господарів вирішальний матч і стати чемпіонами країни – значить у нас підростає хороша зміна.

Також додам, що у порівнянні з Кубком України, в нас не буде трьох легіонерів з Грузії. Зате додався Максим Ратков – вихованець маріупольського водного поло, який два попередні сезони грав за словацький клуб з Кошице. Він шульга, тож ми закриємо лівий фланг. Сподіваємося, що Тарас підсилить нашу команду.  

Яким буде підсумок, прогнозувати не буду. І ми, і «Слобожанець» в рівних умовах, тож шанси – 50 на 50. Але ми дуже хочемо перемогти і зробимо все можливе, щоб увійти в історію, як перший володар Суперкубка України. А ще надіємося, що виграти нам допоможе наша група підтримки, яка спеціально приїде на гру за нас повболівати зі Львова», – розповів Ігор Ілліч.      
 
Джерело: http://zik.ua/
Последнее обновление ( 12.12.2016 )