Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Львівське «Динамо» позмагається за історичний ватерпольний Суперкубок Версия для печати Отправить на e-mail
08.12.2016

 

Львівське ватерпольне «Динамо» готується до першого в історії розіграшу Суперкубка України. За цей трофей підопічні Олексія Шведова боротимуться зі «Слобожанцем». /zaxid.net/

Харків’яни – принциповий опонент львів’ян, адже в минулому сезоні відібрали у наших хлопців чемпіонський титул. А потім ще й перемогли на міжнародному турнірі у Львові. «Динамо» реабілітувалося перед своїми вболівальниками завдяки виграному Кубку.

Голкіпер львів’ян Денис Волончук зазначив: «Ми дуже скучили за перемогою! Тому вона була нам потрібна, як повітря. І відступати не було куди. Думаю, у нас було більше бажання. Звичайно, у Харкова воно теж було. Та в нас просто зашкалювало».

Перед Суперкубком «Динамо» пережило певні кадрові труднощі. Нещодавно кілька гравців повернулися зі стану національної збірної із застудою. 18-річні зараз беруть участь у юніорському чемпіонаті України. А дехто в міжсезонні взагалі змінив команду.

Президент Львівської федерації водного поло Ігор Зінкевич розповів: «В нас четверо гравців поїхали за кордон: Дзядик Богдан, Станіслав Дубелір і Юрій Бегень грають у Польщі, Олег Раврик виїхав у Францію».

Натомість у львівську команду прийшов вихованець Маріуполя Максим Радков. Новобранець розповів: «Прийняли чудово! Всі умови створили для роботи. Тренування цікаві. Хлопців багатьох знаю. Грали на чемпіонаті України. З деякими зараз граю за збірну України».

Поєдинок за Суперкубок відбудеться 10 грудня в Києві. На ньому «динамівці» виступатимуть без легіонерів. А вже 15 грудня у Кам’янському розпочнеться перший тур регулярного чемпіонату.

Спорт — Марічка Думич, http://zaxid.net/

Последнее обновление ( 12.01.2017 )