Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Ватерпольний шоу-матч: журналісти зіграють проти депутатів Версия для печати Отправить на e-mail
24.05.2016

  deputaty_28.05.2016_.jpg    У неділю, 29 травня, у басейні «Євроспорт» (пл. Петрушевича, 1) відбудеться ватерпольний шоу-матч між львівськими журналістами  та депутатами  Львівської міської ради. Працівники пера та мікрофону представлятимуть різні ЗМІ Львова, а депутати ЛМР – різні політичні партії. Очікується, що серед депутатів буде чимало впливових бізнесменів, які є водночас керівниками різних спортивних професійних команд та федерацій Львівщини.

Ватерпольний шоу-матч, який для глядачів повинен стати справжнім задоволенням, пройде під живий коментар. Початок матчу запланований на 14:15. Планується, що він складатиметься з двох періодів, по 5-7 хвилин кожен. У разі нічийного результату в основний час команди пробиватимуть серію пенальті. Переможець та учасник шоу-матчу отримає пам’ятний кубок. Кращі гравці у складі кожної з команд отримають індивідуальні нагороди.

Оскільки водне поло для аматорів є дуже складним видом спорту, правила гри будуть дещо спрощеними. Головним для арбітрів зустрічі буде регулярно рахувати кількість гравців на ігровому полі.

Матч між журналістами та депутатами відбудеться вперше в історії. Захід спрямований на популяризацію такого виду спорту як водне поло, а також пропаганду здорового способу життя. На захід запрошуються усі, вхід у басейн «Євроспорт» буде безкоштовним і вільним.

Також 29 травня у басейні «Євроспорт» відбудуться фінальній ігри плей-офф чемпіонату Львівщини з водного поло серед команд, складених з гравців 2002 року народження. У матчі за третє місце ДЮСШ ім. Кутенка позмагається з командою «Динамо-Леви» (початок матчу о 15:00), а у фіналі плей-офф зіграють ДЮСШ №3 та «Євроспорт» (16:00).

В рамках заходу у неділю, 29 травня, також у конференц-залі готелю «Євроспорт» відбудеться прес-конференція (13:30) за участю головного тренера ватерпольного «Динамо» Ігоря Зінкевича, президента федерації водного поло Львівщини Миколи Смирнова, а також головного тренера молодіжної збірної України Євгена Наумчика. Микола Смирнов та Євгена Наумчик розкажуть журналістам про юнацькі чемпіонати України, які пройдуть у Львові у стрибковому басейні СКА на початку червня, а Ігор Зінкевич розповість про підготовку львівського «Динамо» до фінальних матчів плей-офф до трьох перемог, які стартуватимуть у Львові 4 та 5 червня. Суперником львівського «Динамо» буде харківський «Слобожанець».

Джерело http://galinfo.com.ua/  

 

04.06. Неділя  2016 р. Львів 

  time of game   Lviv  "Євроспорт" (пл. Петрущевича 1). Час 14:20
 Delegate.    Naumchyk E. Lviv (Ukraine)
 Referees:  
 Fouls:  
 Result of game:   7-3
 Грядачі (кількість)  
                           Білі                                                                            Сині
ua.pngзб.  Депутатів Львів  F   P 
G 
1        
2        
3        
4        
5        
6        
7        
8        
9        
10        
11        
12        
13        
 Total.     7
 Coach
 Head coach:  
 
ua.pngзб. Журналістів  Львів    P 
1        
2        
3        
4        
5        
6        
7        
8        
9        
10        
11        
12        
13        
 Total.     3
 Coach:   
 Head coach:  

 

Последнее обновление ( 31.05.2016 )