Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Росія
     Окупант !!!

 

 

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Главная
Ватерполісти львівського «Динамо» невдоволені суддівством на чемпіонаті України Версия для печати Отправить на e-mail
09.02.2016

У третьому турі чемпіонату України львівське «Динамо» вперше поступилося своїм головним конкурентам з Харкова. 

/zaxid.net/  

 

 

Переломний момент центрального поєдинку туру стався вже у другому періоді. Під час атаки львів’ян, харків’яни порушили правила щодо Юрія Бегеня.

«На мені сфолили і гравець був вилучений. Інші два гравці почали некоректну гру вже після порушення, вони почали бійку. Ця бійка спровокувала наших гравців на ще одну бійку», – згадує гравець «Динамо» Юрій Бегень.

У львів’ян не стримався Олександр Дядюра. Червона картка лідеру «Динамо» відразу ослабила гру гостей. При нічиї 1:1 у першому періоді другий завершився з рахунком 1:3 на користь харків’ян.

«Лідер нашої команди Саша Дядюра не мав права вступати в якусь бійку, в якийсь контакт – він просто підвів команду. На початку другого періоду втратили основного гравця, а потім уже, коли розкрутилося і судді втратили нитку гри, вони не знали, що вже робити, була паніка з їхньої сторони», – розповідає головний тренер львівської команди Ігор Зінкевич.

Наставник «Динамо», як і його колега з Харкова, за перипетіями суддівських рішень спостерігали з балкону. Їх обох вилучили ще на початку матчу.

«Підряд два моменти, ми чисто відібрали м’ячик і суддя дає незароблений свобідний – оце було прикро. Я дуже дивуюся. Друга хвилина. Для мене це вперше в житті, що видалили ще й на початку матчу», – згадує наставник львів’ян.

«Без тренера було грати дуже важко. Любі зміни, любі установки на грі дає тренер. Без нього було важко. Ми вже потім своїми силами з більш досвідченішими гравцями намагались щось придумати своє», – розповідає динамівець Бегень.

На цьому суддівські «розваги» не зупинились. Через кільки хвилин після бійки вилучили Віталія Свіщова з лави запасних. Згодом з цілком загадкових причин вийшов з басейну і Сергій Грішин .

«Був момент, коли Ігор Ілліч просто хотів команду витягнути з води, але ми сказали, що ми дограємо цю гру, а далі на турі в Києві, на 4-му турі у нас буде 200-відсоткова мотивація просто їх наказати», – стверджує капітан львівської команди Віктор Момот.

Окрім суддів, першій поразці в чемпіонаті сприяло і неповноцінне тренування. У Львові спортсмени готуються до ігор у маленькому басейні. А пристосуватись до великого безпосередньо перед туром «Динамо» не змогло.

«Дуже дивно повелися господарі, не дали потренуватися, я просто дивуюся. 10 хвилин, щоб ми просто потренувалися. Тобто два дні в нас просто вилетіло», – скаржиться Зінкевич.

Попри поразку 9:6 від «Слобожанця» львівські ватерполісти продовжують очолювати турнірну таблицю. А до весняного реваншу у Києві готуватимуться в Польщі. Там львівські ватерполісти проведуть спаринги з чемпіонами сусідніх Словаччини, Білорусі та Польщі.

zaxid.net/news/showNews.do?vaterpolisti_lvivskogo_dinamo_ne_vdovoleni_suddivstvom_na_chempionati_ukrayini&objectId=1382102

Последнее обновление ( 19.02.2016 )