Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Єдина  Країна
Единая Страна
Це Україна
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Львівське ватерпольне «Динамо» може вирушити в Одесу з єгипетським легіонером Версия для печати Отправить на e-mail
21.01.2016

Львівське ватерпольне «Динамо» активно готується до третього туру чемпіонату України. Він стартує 4 лютого в Одесі. (zaxid.net)
До Південної Пальміри львів’яни можуть вирушити із новобранцем – ватерполістом з Африки Карімом Аль-Ерабі. Торік «Динамо» відмовилось від легіонерів. Однак Карім сам прийшов і попросив взяти його у команду.

«Він колись грав за збірну Єгипту. Зараз навчається на першому курсі фармацевтичного факультету Львівського медінституту. Він почав з нами тренуватися. Він – львівський студент, тож будемо вважати, що майже наш», – розповів наставник «динамівців» Ігор Зінкевич.

Гравець «Динамо» Олександр Дядюра про потенційного товариша по команді сказав: «Хороший гравець. Думаю, він нормально влиється у наш колектив. Я знаю, що він певний час тренувався в Сербії. Там трохи інша школа. Він тримається на ногах в воді, мабуть, краще, ніж дехто в нашій команді».

Про майбутній тур в Одесі «динамівець» Богдан Дзядик зазначив: «Основна гра буде зі «Слобожанцем». У нього буде дуже сильне поповнення – це Микита Апостол, який повернувся з Росії. Також одеська команда, дуже швидка, рухлива. Там всі молоді витривалі хлопці. Я знаю специфіку їхніх тренувань: завжди приділяють багато уваги плаванню».

5 лютого львів’яни зіграють зі збірною Київщини, 6 лютого – з харківським «Слобожанцем» та харківським ХПІ, а 7 лютого – зі збірною Одеси.

Нагадаємо, зараз підопічні Ігоря Зінкевича очолюють турнірну таблицю. У них 30 очок із 30 можливих.

Последнее обновление ( 31.01.2016 )