Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Україна, це Європа.
Майбутнє України,
бути в Європі !!!
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Львівські спортсмени привітали львів`ян та шанувальників спорту зі святами Версия для печати Отправить на e-mail
11.01.2016
Волейболісти, кікбоксери, команда водного поло та найсильніша людина планети зичили добра на Новий 2016 рік. (http://zaxid.net/)

«Вітаю усіх з Новим Роком! Нехай усі гучні падіння залишаться в минулому році. В Новому році будуть лише гучні перемоги. Богатирського вам здоров`я і будьте щасливими!», – зичить усім найсильніша людина планети Володимир Рекша.

Волейболісти вітали усією командою: «Клуб «Барком-Кажани» всіх вітає з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим. Бажаємо вам в Новому Році щастя, здоров`я, благополуччя в сім`ї і здійснення всіх мрій».

Свої вітальні слова сказав і польський тренер волейболістів. Саме Ян Сух вивів команду до фіналу Кубка України. З ним ВК «Барком-Кажани» завершив 2015 рік на другій сходинці Чемпіонату України.

«Бажаю всього найкращого в Новому році! Щоб цей рік був добрий і ще кращий ніж попередній. І щоб всі раділи з хорошого волейболу!», – бажає польський керманич.

Привітала українців і чемпіонка світу з кікбоксингу. У 2010 спортсменка входила у десятку найкращих бійців світу серед жінок у найлегшій ваговій категорії.

«Бажаю всім у Новому році щастя здоров`я достатку злагоди. Звершень і перемог спортивних і особистих, а також миру і здійснення всіх ваших мрій!», – побажала кікбоксерка.

Вітання із прийдешніми святами лунали з вуст і команди львівських ватерполістів. Головний тренер пообіцяв вболівальникам нових тріумфів у 2016 році.

«Хотілося б всіх привітати з Новим Роком, з Різдвом Христовим. І в Новому Році щоб був мир! Це найголовніше! Всім здоров`я – це також головне. Ну і нашим вболівальникам, я думаю, ми теж доведемо, що ми найсильніші в Україні!», – зичить Ігор Зінкевич.

Последнее обновление ( 11.01.2016 )