Skip to content
logo
Водне поло в Україні    Наша адреса: waterpolo@i.ua
 
Крим Донбас, це
  УКРАЇНА

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Юні львів’яни «потопили» усіх суперників на міжнародному турнірі з ватерполо Версия для печати Отправить на e-mail
17.12.2015

У Львові завершився міжнародний турнір із водного поло серед дітей. Змагання присвятили пам’яті відомого спортсмена і наставника Вадима Мартинчика.

Цьогоріч за трофей поборолись чотири команди: ДЮСШ №3 (Львів), а також гості з Харкова, Одеси і Лодзі (Польща). У вирішальному двобої зустрілись господарі та поляки.

Рахунок у поєдинку відкрили львів’яни, а до завершення першого періоду подвоїли перевагу. У наступній чверті польський «Нептун» сердиться не на жарт. Круглого за комірець отримує наш голкіпер — 2:1.

Третій період голів не дарує. А от в останньому вболівальники насолоджуються справжньою перестрілкою. На один м’яч гостей наші ватерполісти відповідають двома — 4:2. Та під завісу матчу поляки востаннє розписуються у воротах господарів — 4:3.

Львів’яни святкують перемогу у матчі і на турнірі. Гравець ДЮСШ № 3 Давид Бонанно поділився враженнями від вирішального поєдинку: «Всі були дуже напруженими, дуже боялися,що програємо. Бо дуже сильна команда. Наприкінці ми вже трішки розслабилися. І почали як на тренуваннях грати. Інколи помилялися, але потім відігрувались».

«Не вистачило нам концентрації. На самому початку гри було видно, що були розсіяні. Пізніше прийшли в себе. Але той початок,вважаю, вирішив результат матчу», – зазначив наставник «Нептуна» Віктор Берендюга.

У підсумку поляки опинились на другій сходинці, одесити – на третій. А останній — наймолодші учасники – команда із Харкова.

http://zaxid.net/

Последнее обновление ( 19.12.2015 )